Στέφανος Μπαλταγιάννης: «Ο περιφερειάρχης ας βρει καμιά μάσκα για το προσωπικό και μετά παίζει το γιατρό ή και τον Ηρακλή Πουαρό»

«Ας μας πει και τι μέτρα πήρε όταν ήξερε ότι θα γυρίσει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας από Ιταλία και Ιεροσόλυμα»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Στέφανος Μπαλταγιάννης: «Ο περιφερειάρχης ας βρει καμιά μάσκα για το προσωπικό και μετά παίζει το γιατρό ή και τον Ηρακλή Πουαρό»

Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος των δηλώσεων του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη στο MEGA με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο κορονοϊός φαίνεται ότι ξέφυγε από το νοσοκομείο της Καστοριάς, από τον πρώτο θανόντα, που ήταν εργαζόμενος εκεί. Οι αντιδράσεις πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα, εργαζομένων του νοσοκομείου, πολιτικών και άλλων φορέων είναι έντονες και επικριτικές.

Δείτε τι έγραψε σε σχόλιο πριν λίγο ο ιατρός του νοσοκομείου Καστοριάς κ. Στέφανος Μπαλταγιάννης:

«Καλά ας ασχοληθεί με το να βρει καμία μάσκα για το προσωπικό. Μετά παίζει και τον επιδημιολόγο, το γιατρό ή και τον Ηρακλή Πουαρό.

Εντάξει είναι ανεκδιήγητος και κανονικά το νοσοκομείο Καστοριάς πρέπει ν τον στείλει για συκοφαντική δυσφήμηση. Δεν έχει ενημερωθεί ούτε πως ξεκίνησαν τα κρούσματα. Ας απαντήσει αν μπορεί γιατί όλα τα κρούσματα είναι Καστοριά κ Βοιο. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από Καστοριά κ Βόιο και πόσοι από τη Θεσσαλονίκη? Πόσα κρούσματα έχουν τα Σέρβια, η πόλη της Κοζάνης, η Πτολεμαΐδα, ο, Βελβεντός, τα Γρεβενά,η Φλώρινα. Ποια είναι η διασπορά των κρουσμάτων στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάς? Προφανώς σύμφωνα με τον “περιφερειάρχη” ο κορονοϊός δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς κ στην απομονωμένη Δαμασκηνιά των 60 κατοίκων κ όχι στην Κίνα. Ας μας πει και τι μέτρα πήρε όταν ήξερε ότι θα γυρίσει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας από Ιταλία και Ιεροσόλυμα. Πήρε κάποιο μέτρο???»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια