Ο Δήμος Καστοριάς για τις απολυμάνσεις Σχολείων - OlaDeka

Ο Δήμος Καστοριάς για τις απολυμάνσεις Σχολείων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Σύμφωνα με επιστολή που στάλθηκε στους Δημάρχους όλης της χώρας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπενθυμίζει τα όσα αφορούν στις απολυμάνσεις σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή τονίζεται ότι οι απολυμάνσεις ούτε προβλέπονται, ούτε είναι απαραίτητες, αν δεν έχει υπάρξει κρούσμα σε μαθητές ή κοντινούς τους ανθρώπους. Και επισημαίνει ότι σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τα συναρμόδια υπουργεία, λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καστοριάς από την πρώτη στιγμή και προτού ακόμη διαπιστωθούν ύποπτα περιστατικά στη χώρα μας είχε φροντίσει εγκαίρως να δοθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Καστοριάς φαρμακευτικά υλικά απολύμανσης και άλλα είδη καθαριότητας. 

Ταυτόχρονα, έδωσε στη δημοσιότητα και ενημερώνει διαρκώς για τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης, ακολουθώντας πιστά τις μέχρι τώρα επίσημες οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών με σκοπό τη “σοβαρή, σωστή και θεσμική ενημέρωση των πολιτών” αλλά και την αποφυγή κινήσεων πανικού απ’ όλους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria