Αναστασία Λιάπη: “Η φωτογραφία που …συγκλονίζει δεν είναι από τη Δαμασκηνιά, αλλά από το Άργος Ορεστικό”

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Αναστασία Λιάπη: “Η φωτογραφία που …συγκλονίζει δεν είναι από τη Δαμασκηνιά, αλλά από το Άργος Ορεστικό”

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε η Αναστασία Λίαπη, για τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Facebook στις 18 Μαρτίου και χθες την “ανακάλυψαν” τα ΜΜΕ  και την παρουσίασαν ως φωτογραφία από την αποκλεισμένη Δαμασκηνιά.

Το πρωί η κ. Λιάπη είχε γράψει στο Facebook: 

Καλημερα με την αληθεια κρυμμενη κ αυτη πισω απο παράθυρα ειδήσεις κ εφημερίδες… Για να μην δημιουργηθεί και αλλος πανικός στη φωτογραφία ειναι οι γονείς μου που δεν νοσούν και δεν ειναι η φωτογραφία τραβηγμένη στη Δαμασκηνια Κοζανης . Ναι ειναι πίσω απο παράθυρο γιατι μενουμε σπίτι οπως πρεπει ολοι μας…. και θα βγουμε νικητές απο ολη αυτοι την δοκιμασία. Κατάγομαι απο την Δαμασκηνιά που βρίσκεται σε καραντίνα και πονάω με όλο αυτό που μας έχει σκεπάσει … Δαμασκηνιά , Καστορια , Κοζανη , Αθήνα , Βόλο , Ιταλία , Κίνα όλο τον πλανήτη ….

Η συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη όπου εξηγεί την ιστορία της φωτογραφίας, αλλά αναφέρεται και στο δράμα της Δαμασκηνιάς και των κατοίκων της:

Ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ANT1, όπου παρουσιάζει την Αναστασία Λιάπη και την οικογένειά της ως έγκλειστους στη Δαμασκηνιά:

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια