Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης απαντά δημόσια – «Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό και με στοχοποιεί»

Αρχική » Ελλάδα » Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης απαντά δημόσια – «Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό και με στοχοποιεί»

Σκάνδαλο Novartis: Να δώσει απάντηση μετά τις αιχμές του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη επιχειρεί με ανακοίνωση του ο Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης, πρώην στέλεχος της εταιρείας και από τους φερόμενους ως προστατευόμενους μάρτυρες.

Σκάνδαλο Novartis: Ειδικότερα, σε επώνυμη ανακοίνωση που εξέδωσε, εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι «βρίσκεται σε πανικό», «παραληρεί» και «διαστρεβλώνει την πραγματικότητα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης με στοχοποιεί κατ’ επανάληψιν στις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε πανικό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τους λόγους. Κατέχοντας πολιτική και Κυβερνητική εξουσία παραληρεί και επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις χυδαιότητες μέχρι τέλους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια. Για όλα τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στον «κανιβαλισμό» μου, το μόνο που έχω να πω ότι είναι άξιος ο μισθός σας…  Φιλίστωρ Χ. Δεστεμπασίδης»


Οι δηλώσεις Γεωργιάδη

Να καλέσει η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης σε συμπληρωματική κατάθεση τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας της Novartis, Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη, πρότεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega. Καθώς το ένταλμα βίαιης προσαγωγής για τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης” βρίσκεται εν ισχύ, ο υπουργός δήλωσε ότι από χθες «έχουμε έναν φυγά και για πρώτη φορά στην ιστορία».

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μάς λένε ότι δεν θέλουν να βγει η κουκούλα για να μην κινδυνεύσει η ζωή των προστατευομένων μαρτύρων. Γιατί δεν τους ξέρουμε ποιοι είναι; Δεν τους έχει μηνύσει ο κ. Μανιαδάκης; Δεν δήλωσε ο κ. Μανιαδάκης ότι τους είδε έξω από την Εισαγγελία Διαφθοράς; Ας καλέσει σήμερα η επιτροπή τον κ. Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη για συμπληρωματική κατάθεση. Ας καλέσει η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης σήμερα, που η αστυνομία ψάχνει τον κ. Μάξιμο Σαράφη και δεν μπορεί να τον βρει γιατί κρύβεται, να καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση τον Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη. Έχει δικαίωμα να το κάνει. Είναι άσχημο να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. «Θα μπορούσε ο κ. Δεστεμπασίδης να λήξει μόνος του την ιστορία αν πάει σήμερα μόνος του στη Βουλή -εγώ θα του ζητήσω και συγνώμη- και πει “εδώ είμαι και δεν είμαι ο Σαράφης που ψάχνετε”. Αν πράγματι ο κ. Δεστεμπασίδης δεν είναι ο Μάξιμος Σαράφης, αντί να απειλεί με αγωγές και μηνύσεις, να πάει στη Βουλή και να πει “να ‘μαι. Είδατε που δεν είμαι ο Σαράφης; Θα του ζητήσω και συγνώμη!», σημείωσε ο υπουργός. (Αναλυτικά)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, καθώς μία μέρα από την άρνηση του «Μάξιμου Σαράφη» να προσέλθει στη ΓΑΔΑ, ούτε η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέση» εμφανίστηκε για να καταθέσει, ως εκ τούτου διατάχθηκε η  έκδοση εντάλματος για βίαιη προσαγωγή της. (Αναλυτικά)


Δήλωση του Προέδρου της προανακριτικής επιτροπής Γιάννη Μπούγα έξω από τη ΓΑΔΑ για τη μη προσέλευση της προστατευόμενης μάρτυρα της υπόθεσης Novartis «Αικατερίνης Κελέκη».

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια