Κορονοϊός - Καστοριανός πήγε στο νοσοκομείο και όταν του είπαν ότι θα μπει σε απομόνωση έφυγε - OlaDeka

Κορονοϊός – Καστοριανός πήγε στο νοσοκομείο και όταν του είπαν ότι θα μπει σε απομόνωση έφυγε

ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟ

Συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης. Καστοριανός επισκέφτηκε ιδιώτη ιατρό για να ζητήσει ιατρικές συμβουλές προστασίας του παιδιού του επειδή ο ίδιος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και φοβήθηκε λόγω του ότι τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Μιλάνο.

Ο γιατρός του συνέστησε να επισκεφτεί το νοσοκομείο. Όταν όμως εκείνος πήγε, στην είσοδο του νοσοκομείου ρωτήθηκε στην πύλη 1ον εάν έχει κάποιο σύμπτωμα και 2ον εάν έχει ταξιδέψει πρόσφατα σε χώρες στις οποίες έχουν σημειωθεί κρούσματα. Η αρχική απάντηση ήταν ναι και στα δύο. Στη συνέχεια οι υπάλληλοι του προσωπικού του νοσοκομείου στην πύλη, του είπαν να περιμένει για να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία κατά την οποία έρχεται η ειδική ομάδα διαχείρισης λοιμώξεων – κορονοϊού και αφού δώσει μάσκα κλπ στον ασθενή τον οδηγεί στον θάλαμο απομόνωσης για εξετάσεις και στη συνέχεια γίνεται η αποστολή των εξετάσεων για έλεγχο. Να σημειωθεί ότι προς το παρόν υπάρχει μόνο ένας τέτοιος θάλαμος αλλά θεωρείται πιθανό τις επόμενες μέρες λόγω των εξελίξεων να δημιουργηθούν περισσότεροι.

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ…

Μόλις άκουσε τα της διαδικασίας, ο συμπολίτης μας ισχυρίστηκε ότι έχει κάποια επείγουσα δουλειά και…έφυγε πριν έρθει η ιατρική ομάδα να τον παραλάβει.

Λέγεται ότι η είδηση που μετέδωσε το star channel αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση και εικάζεται ότι μετά από όλο αυτό υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον συγκεκριμένο γουνοποιό και τον ΕΟΔΥ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria