Κορονοϊός: Αυτοβούλως σε καραντίνα ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας!

Αρχική » Κόσμος » Κορονοϊός: Αυτοβούλως σε καραντίνα ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας!

Την ώρα που η Ιταλία μετρά σχεδόν 400 κρούσματα και 12 νεκρούς, ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, της περιοχής που έχει πλήξει περισσότερο ο κορονοϊός, βάζει τον εαυτό του σε… καραντίνα.

Ο Ατίλιο Φοντάνα ανακοίνωσε ότι βάζει τον εαυτό του σε απομόνωση επειδή μια συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.

«Θα προσαρμοστώ κι εγώ στις οδηγίες του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της Ιταλίας και για δύο μήνες θα ζήσω σε ένα είδος αυτοπομόνωσης», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook o Φοντάνα, στέλεχος της ακροδεξιάς Λέγκας.

«Την Τετάρτη φορούσα συνεχώς μάσκα και θα συνεχίσω να το κάνω, ώστε αν τύχει να προκύψω θετικός, στο μεταξύ να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό», συνέχισε ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας.

«Μην τρομάξετε , λοιπόν, όταν με δείτε, διότι είμαι πάντα έτοιμος να προστατέψω τους κατοίκους της Λομβαρδίας από κάθε είδος μόλυνσης», πρόσθεσε.

Ο Φοντάνα πάντως δήλωσε πεπεισμένος ότι μέσα σε λίγες ημέρες, «χάρη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται», θα επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορονοϊού και στην συνέχεια οι μολύνσεις θα σταματήσουν.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια