Καστοριά: 7 ΙΧ διέρρηξαν 2 αλλοδαποί που συνελήφθησαν. Οι Ιδιοκτήτες δεν είχαν αντιληφθεί τη διάρρηξη για την οποία ενημερώθηκαν από την αστυνομία!

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΟΛΤΣΟ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καστοριά: 7 ΙΧ διέρρηξαν 2 αλλοδαποί που συνελήφθησαν. Οι Ιδιοκτήτες δεν είχαν αντιληφθεί τη διάρρηξη για την οποία ενημερώθηκαν από την αστυνομία!

Επτά αυτοκίνητα από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, διέρρηξαν δύο αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή του παλιού νοσοκομείου (Αγίων Θεολόγων) στην Καστοριά χθες το βράδυ.

Για κακή τους τύχη οι αλλοδαποί έπεσαν σε έλεγχο της αστυνομίας στην έξοδο της πόλης και επειδή κρίθηκαν ύποπτοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και διαπιστώθηκε ότι είχαν προβεί στην παραπάνω παράνομη ενέργεια.

Έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε κακουργηματικό βαθμό και ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο φερόμενων ως δραστών σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, συμμετείχε και στην προηγούμενη υπόθεση των διαρρήξεων στην περιοχή του Ντολτσού.

Οι αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο οποίος στη συνέχεια αναμένεται να τους παραπέμψει στον ανακριτή και μετά την σύμφωνη γνώμη των δύο λειτουργών θα κριθεί η προφυλάκιση τους.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι ιδιοκτήτες των ΙΧ δεν είχαν αντιληφθεί την διάρρηξη στα οχήματα τους και ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία για το συμβάν κάτι που φανερώνει το άμεσο της δράσης των αστυνομικών της Καστοριάς.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια