Η SAGA αποφάσισε: Η δημοπρασία αναβάλλεται. Πότε θα γίνει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Αρχική » Γούνα » Η SAGA αποφάσισε: Η δημοπρασία αναβάλλεται. Πότε θα γίνει

Ακριβής στις προαναγγελίες της η SAGA FURS ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ότι η προγραμματισμένη δημοπρασία για 4 με 10 Μαρτίου αναβάλλεται εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως λόγω του κορονοϊού.

Παρόλα αυτά, οι φινλανδοί σήμερα ανακοίνωσαν νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ανοιξιάτικης δημοπρασίας κατά έναν μήνα αργότερα περίπου δηλαδή 1 με 7 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SAGA FURS:

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs αναβάλλεται για τις 1 Απριλίου λόγω της επιδημίας του κορανοϊού

Κάτω από τις παρούσες συγκυρίες η υγεία των πελατών και των εργαζομένων μας, αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα στην Saga Furs. Συνεπώς, η Saga Furs αποφάσισε να αναβάλει την δημοπρασία Μαρτίου. Η δημοπρασία Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί από 1 με 7 Απριλίου, με ημερομηνίες επιθεώρησης από 27 με 31 Μαρτίου.

Μεταφέροντας την δημοπρασία σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, θέλουμε να διασφαλίσουμε μια μεγαλύτερη προσέλευση και μια δυνατή δημοπρασία, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες που αυτή την στιγμή βρίσκονται κάτω από ταξιδιωτικούς περιορισμούς, να μπορέσουν να παρευρεθούν σ αυτήν. Επίσης θα θέλαμε να αποφύγουμε τους κινδύνους υγείας που προκύπτουν από την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ανθρώπων στον ίδιο χώρο κατά αυτή την χρονική περίοδο.

Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Η εταιρία θα λάβει επιπλέον μέτρα προφύλαξης κατά την διάρκεια της δημοπρασίας, για παράδειγμα, υπενθυμίζοντας τους επισκέπτες για την σωστή υγιεινή των χεριών και διαθέτοντας αντισηπτικά χεριών.

Η Saga Furs θα διασφαλίσει την διαθεσιμότητα των αγαθά στους πελάτες της ακόμη και στην περίπτωση που θα χρειαστούν περεταίρω αλλαγές στο πρόγραμμα πωλήσεων.

Η προσφορά της δημοπρασίας θα παραμείνει αμετάβλητη παρ΄όλη την αλλαγή στο πρόγραμμα.

Μείνετε στο oladeka.com όπου πρώτοι μαθαίνετε τα πάντα που αφορούν στον πολύπαθο κλάδο της γουνοποιίας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια