ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΗΣΟΥ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΗΣΟΥ

Το Δημοτικό Σχολείο Κορησού, Ευγνώμον, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον ” ανώνυμο” δωρητή Κορησιώτη, ο οποίος επιδεικνύοντας δείγματα, μεγαλοψυχίας , γενναιοδωρίας και αστείρευτης αγάπης για τον τόπο του ,προσέφερε στο σχολείο μας :

2 φορητούς υπολογιστές ( Laptop )2 φορητούς βιντεοπροβολείς ( Projector)2 οθόνες τοίχου.Ολόκληρο το υλικό για τον εξοπλισμό για το εργαστήριο Φυσικής καλύπτοντας όλες τις ενότητες του μαθήματος για τις τάξεις Ε και ΣΤ..

Ο Διευθυντής , ο Σύλλογος
Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , οι μαθήτριες και οι μαθητές, ευχαριστούν θερμά τον ” ανώνυμο” συμπολίτη μας , ο οποίος προσφέροντας όλο αυτό το υλικό , έκανε το σχολείο μας ένα από τα πιο εξοπλισμένα πλέον στην Π. Ε Καστοριάς . Με αυτόν τον τρόπο, προσέφερε στα παιδιά μας τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες στη μάθηση και στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να το αξιοποιήσουν για την καλύτερη διεκπεραίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας!!!

Ευχόμαστε από την καρδιά μας , υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καθώς και επαγγελματική επιτυχία στον δωρητή μας και ευελπιστούμε το παράδειγμα του να βρει μιμητές.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια