Γονέας παιδιού του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού: «Έχει μείνει νοσηλευόμενος στην Ιταλία γουνοποιός λόγω κορονοϊού»

Πατέρας μαθητή«Εγώ είμαι γουνοποιός και σας έχω είδηση»

Αρχική » Γούνα » Γονέας παιδιού του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού: «Έχει μείνει νοσηλευόμενος στην Ιταλία γουνοποιός λόγω κορονοϊού»

Επέστρεψαν οι μαθητές του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού και παρακάτω μπορείτε να δείτε video από την άφιξή τους μπροστά στο Λύκειο. Ο Διευθυντής κ. Θανάσης Κάκος και γονείς των παιδιών έκαναν δηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ίδιο video το οποίο καταγράφει τη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ3 τη στιγμή που κατέφθασε το λεωφορείο με τους μαθητές.

ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ: ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟ ΓΟΥΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!

Ωστόσο, η είδηση είναι άλλη και μας τη δίνει γονέας ενός από τα παιδιά που επέστρεψαν από την εκδρομή της Ιταλίας:

«Στοχοποίησαν τα παιδιά μας που βρέθηκαν στην Ιταλία πολύ πριν ξεσπάσει το θέμα με τον κορονοϊό στην χώρα. Τα παιδιά μας δεν επισκέφτηκαν περιοχές που παρουσίασαν κρούσματα. Μόνο στη Βενετία πήγαν αλλά στην αρχή, δηλαδή όταν δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον ιό στη συγκεκριμένη περιοχή. Πουθενά δεν είδαν εγρήγορση ή κάτι σχετικό με αυτά που εκτυλίχτηκαν στην συνέχεια στις περιοχές της Ιταλίας που τώρα γίνεται όλη αυτή η φασαρία. Τα παιδιά τα δικά μας ήταν σε άλλες περιοχές. Για τους γουναράδες όμως ρωτήσατε που ήταν και αν υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης; Εγώ είμαι γουνοποιός και σας έχω είδηση: Οδηγός μεγάλης γουνοποιητικής εταιρίας που έχει εκθετήριο και εργοστάσιο στην Καστοριά, έχει κρατηθεί νοσηλευόμενος σε υγειονομικό φορέα της Ιταλίας λόγω κορονοϊού.Αυτά δεν τα λέτε, ούτε οι φορείς των γουναράδων μιλάνε.Και ασχολούνται με τα παιδιά του Άργους που δεν πλησίασαν τις εστίες μόλυνσης!»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια