Βράβευση του Καστοριανού ομογενή Μάικλ Κράτσιου, συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ (βίντεο – ρεπορτάζ) - OlaDeka

Βράβευση του Καστοριανού ομογενή Μάικλ Κράτσιου, συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ (βίντεο – ρεπορτάζ)

Μαθήματα… Ορθοδοξίας δίνει ο Μιχαήλ Κράτσιος, Επικεφαλής για θέματα Τεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών και Σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου σε θέματα τεχνολογίας!

Ρεπορτάζ: Σοφία Κολοκοτρώνη

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Ο 33χρονος Ελληνοαμερικανός, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο 29ο Συνέδριο του οργανισμού «Leadership 100» και τιμήθηκε με το βραβείο αριστείας «Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος Leadership 100», σε τελετή που έγινε στην Φλώριδα, των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 21 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κυρίου Ελπιδοφόρου.

Μιλώντας στο κοινό, τόνισε η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία  έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στην προσωπική ζωή και την καριέρα του, ενώ εξήγησε γιατί δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ Ορθόδοξης πίστης και Τεχνολογίας, λέγοντας χαρακτηρίστηκα ότι η πίστη στο Θεό μάς βοηθά να κατανοήσουμε το Σύμπαν.

Το «Leadership 100»  δημιουργήθηκε το 1984, ως ταμείο της Ελληνορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο και ομάδα επιφανών ορθόδοξων Ελλήνων, με σκοπό την προώθηση της Ορθόδοξης πίστης και της Ελληνικής Κληρονομιάς.

Ο Μιχαήλ Κράτσιος, Michael στα Αγγλικά, με καταγωγή από τη Χίο, από τη πλευρά της μητέρας του και από την Καστοριά από την πλευρά του πατέρα του, εξελέγη  παμψηφεί  από την Αμερικανική Γερουσία για την θέση του Επικεφαλής για θέματα Τεχνολογίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria