Α’ ΕΠΣ: Αμετάβλητη η κορυφή - Κυριαρχία των φιλοξενούμενων και λίγα γκολ (17) με το σκορ 2-0 να έχει την… τιμητική του!!! - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ: Αμετάβλητη η κορυφή – Κυριαρχία των φιλοξενούμενων και λίγα γκολ (17) με το σκορ 2-0 να έχει την… τιμητική του!!!

Εύκολα ή δύσκολα, οι πρωτοπόροι κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής ημέρας, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Givova Hellas.

Έτσι, η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται, για την επόμενη αγωνιστική, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, μεταξύ των ομάδων Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ομόνοιας Βογατσικού.

Στα αξιοσημείωτα της φτωχής από πλευράς παραγωγικότητας ημέρας (17 γκολ), ήταν η επικράτηση των φιλοξενούμενων με πέντε «2» στα έξι ματς, κάτι που αποτυπώνεται και από τον αριθμό των τερμάτων (4 κατά, 13 υπέρ), ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το σκορ 2-0 είχε την… τιμητική του, μιας και εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι ματς που διεξήχθησαν.

Οι δύο πρωτοπόροι, Βογατσικό και Καλλιθέα, μια βδομάδα πριν  την μεταξύ τους αναμέτρηση, χωρίς να ενθουσιάσουν με την εμφάνισή τους, κατάφεραν να περάσουν δύσκολο απόγευμα σε Κορησό και Νταηλάκη αντίστοιχα, όπου ανεβάζοντας ρυθμό στην επανάληψη, πέρασαν χωρίς απώλειες τα εμπόδια, συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις τους.

Σπουδαίο ματς, με γρήγορο ρυθμό και εναλλασσόμενη υπεροχή, αλλά χωρίς πολλές φάσεις έγινε στο Νταηλάκη, όπου η τοπική ομάδα, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ομόνοια.
Οι αρκούδες, έστω και δύσκολα, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, όπου και πέτυχαν δύο γκολ, σημειώνοντας την 13η νίκη τους, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην Κορησό η νεανική ομάδα της Δόξας, ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο κόντρα στην έμπειρη Καλλιθέα. Στην επανάληψη οι κυανοκίτρινοι, βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους και με δύο γρήγορα γκολ, καθάρισαν το ματς και διατηρήθηκαν αήττητοι στο -1 από την κορυφή.

Την θετική προϊστορία των τελευταίων ετών (8 νίκες σε 11 ματς), αλλά και το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, επικρατώντας στο γήπεδο της Χλόης του Κάστορα με 2-5, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, ενώ το απόλυτο νικών  (9 νίκες σε 9 αναμετρήσεις) διατήρησε ο Παναργειακός μετά το 0-2 στο γήπεδο του Τοιχιού της ΑΕ Βιτσίου, επιστρέφοντας μετά από τρεις αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Φρένο στην αρνητική προϊστορία των τελευταίων τριών ετών έβαλαν τα Γραμμοχώρια μετά τη νίκη 2-0 που πέτυχαν επί του Γράμμου Μαυροχωρίου, βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.

Την ρεβάνς του α’ γύρου (1-3), αλλά και βαθιά βαθμολογική ανάσα, πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων που απέδρασε από την Πεντάβρυσο με το τρίποντο με σκορ 0-2, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 9 αγωνιστικές, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι, συνέχισαν τα αρνητικά αποτελέσματα, συμπληρώνοντας 9 ματς χωρίς νίκη.

*Λόγω Αποκριάς το πρωτάθλημα θα διακοπεί και θα συνεχιστεί το Σάββατο 7 Μαρτίου.
* Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  :  Κεραυνός Χιλιοδενδρου – Ελπίδες Μεσοποταμίας   1-6

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (15η)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria