Αεροδρόμιο: Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες…

Ίσως πρόκειται για τον πρώτο αιφνιδιασμό της Ολυμπίας Τελιγιορίδου σε επικοινωνιακό επίπεδο συνοδευόμενο βέβαια από την ουσία του αποτελέσματος και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενε

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Αεροδρόμιο: Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες…

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το θέμα των πτήσεων του αεροδρομίου της Καστοριάς απασχόλησε έντονα το τελευταίο διάστημα και αποτέλεσε αντικείμενο πολιτικής διαμάχης και στοιχείο πολιτικής εκμετάλλευσης από πολλούς. Για το συγκεκριμένο ζήτημα δε, πολλοί δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι, ανακοινώνοντας διάφορες ενέργειες για να το αναδείξουν και να το χρησιμοποιήσουν έτσι ώστε να αποδείξουν ότι αγωνίζονται για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Καστοριά.

Στον «αγώνα» αυτόν φαίνεται ότι κέρδισε τις εντυπώσεις εκ του αποτελέσματος, ένας παράγοντας που θεωρητικά βρίσκεται εκτός του «στίβου» στον οποίο αναφερόμαστε. Τώρα που όπως αποκάλυψε το oladeka.com έγινε γνωστό ότι η λύση βρέθηκε από το «Μαξίμου» της Θεσσαλονίκης, θα χει κάθε δικαίωμα από το ίδιο κέντρο να ακουστεί το «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες».

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου αυτο – επαίρεται στο facebook ότι η λύση βρέθηκε επειδή έκανε φασαρία η ίδια, αλλά λίγη ώρα μετά η Μαρία Αντωνίου…κανονιοβόλησε από τον Θερμαϊκό δηλώνοντας ότι ο αποκλεισμός της Καστοριάς από τις άγονες γραμμές ανήκει στην προηγούμενη διοίκηση της ΥΠΑ και ότι το πρόβλημα έλυσε η νέα διοίκηση που τοποθέτησε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ίσως πρόκειται για τον πρώτο αιφνιδιασμό της Ολυμπίας Τελιγιορίδου σε επικοινωνιακό επίπεδο συνοδευόμενο βέβαια από την ουσία του αποτελέσματος και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενε.

Δείτε τις σημερινές δηλώσεις στο facebook των Αντωνίου – Τελιγιορίδου:

«Παρ’ ότι η απόφαση για τον αποκλεισμό της Καστοριάς από τις άγονες γραμμές ανήκει στην προηγούμενη διοίκηση της ΥΠΑ, η νέα διοίκηση που τοποθέτησε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ενέκρινε τις προδιαγραφές για τις άγονες γραμμές Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά και Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Ικαρία.»

Παρ’ ότι η απόφαση για τον αποκλεισμό της Καστοριάς από τις άγονες γραμμές ανήκει στην προηγούμενη διοίκηση της ΥΠΑ, η…

Gepostet von Μαρία Αντωνίου am Montag, 3. Februar 2020

“Πώς γίνεται πάντα η ΝΔ να ξεχνάει την Καστοριά και να πρέπει να σηκώνουμε εμείς το θέμα, για να τρέχουν να το διορθώσουν;
Μετά τη φασαρία που κάναμε προσθέτουν σήμερα στον διαγωνισμό που είχαν ήδη προκηρύξει από την προηγούμενη βδομάδα και την
 δική μας αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά.”

Πώς γίνεται πάντα η ΝΔ να ξεχνάει την Καστοριά και να πρέπει να σηκώνουμε εμείς το θέμα για να τρέχουν να το…

Gepostet von Olimpia Teligioridou am Montag, 3. Februar 2020

upd 20:41 – Λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση των παραπάνω, το γραφείο τύπου της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, επιβεβαιώνοντας τον αιφνιδιασμό που προαναφέραμε και αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η έγκριση ήρθε από παρέμβαση της Αντωνίου, απέστειλε το εξής δελτίο τύπου:

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Αδιόρθωτοι στην ΝΔ.  Όπως στο ποδόσφαιρο έτσι και στην αεροπορική γραμμή»

Αφού έγινε ο κακός χαμός με δηλώσεις και κατάθεση σήμερα το πρωί ερώτησης προς τον αρμόδιο υπουργό και από τις 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μακεδονίας, για την  αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά, που βγήκε από τις άγονες γραμμές και δεν ήταν στην ανακοίνωση του Υπουργείου για την δημοπράτηση της, η κυβέρνηση  άλλαξε την απόφαση της. 

Και όταν εμείς οι ίδιοι ανακοινώσαμε την αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης, το “γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης”, εκείνο που το έλεγαν άχρηστο οι της ΝΔ και θα το καταργούσαν, έστειλε ένα αστείο email στα ΜΜΕ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως φταίει η προηγούμενη διοίκηση της ΥΠΑ κλπ. 

Για να γνωρίζει την αλήθεια ο κόσμος.  Η διοίκηση της ΥΠΑ άλλαξε τον Δεκέμβριο και η απόφαση πριν 4 μέρες να μην μπει στις άγονες γραμμές η γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά είναι αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ, της διοίκησης  και του Υπουργού. Αν υπάρχει έστω και ένα έγγραφο, των όσων επικαλούνται,  του πρώην Υπουργού, τους προκαλούμε να το δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν έχουν όμως, το μόνο που έχουν είναι οι διαγωνισμοί και οι συμβάσεις για την γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά, που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. 

 Εμείς πάντως είμαστε χαρούμενοι που έστω και την τελευταία στιγμή μετά τις διαμαρτυρίες μας δικαιωθήκαμε.  Όλα τα άλλα θυμίζουν αυτά που έγιναν και στο ποδόσφαιρο, άλλαξαν τα μέλη της επιτροπής, έστησαν μια απόφαση και μετά τις αντιδράσεις έτρεχαν νυχτιάτικα να φέρουν τροπολογίες για να μαζέψουν τα  ασυμμάζευτα. Τα ίδια έκαναν και σήμερα παραμένοντας αδιόρθωτοι.

Υ.Γ. Σας αποστέλλουμε την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου από το site του, με ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης 3-2-2020 και την υπογραφή του υπουργού Κώστα Καραμανλή για την προκήρυξη των άγονων γραμμών, που λείπει το δρομολόγιο Αθήνα -Καστοριά – Κοζάνη. Τέλος, να ενημερώσουμε το “γραφείο Θεσσαλονίκης” και τους όψιμους οπαδούς του, πως ακόμη δεν υπογράφτηκε η διαδικασία για την ένταξη της δικής μας γραμμής. Θα γίνει τις επόμενες μέρες, όπως  ενημέρωσε εμάς το Υπουργείο. Μια καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας θα σας βοηθήσει. Καλό βράδυ.

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια