Έφυγε στα 52 του ο Θανάσης Κριτέλας

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Έφυγε στα 52 του ο Θανάσης Κριτέλας

Ο Λάζαρος Μαρκόπουλος έγραψε:

«Ο Θανάσης Κριτέλας ήταν από τους πρώτους στην Καστοριά που δημιουργούσε προγράμματα για Η/Υ . Ήξερε απίστευτα πράγματα και τεχνολογίες για αυτούς την μακρινή δεκαετία του 80 . Ήταν αυτοδίδακτος . Ήταν πανέξυπνος . Ο ορισμός του ανήσυχου και δημιουργικού πνεύματος . Θυμάμαι την έκπληξη μου όταν πριν περίπου δέκα χρόνια με πήγε στο γκαράζ του σπιτιού του και μου έδειξε τον πρώτο ρομποτικό βραχίωνα CNC που μόνος του είχε κατασκευάσει και συναρμολογήσει και προγραμματίσει . Είχε αφήσει τον προγραμματισμό και ο αυτοματισμός είχε γίνει το πάθος του .
Ο Θανάσης ήταν το πραγματικά καλό παιδί . Πολύωρες συζητήσεις τεχνολογικού περιεχομένου , αρκετές άκρως ενδιαφέρουσες συνεργασίες και πολλές συμβουλές είναι αυτό.που θα θυμάμαι από αυτόν , καθώς από σήμερα δεν θα είναι πια μαζί μας.»

Ο Mkm Wonderfur γράφει:

«Όταν είμασταν πιτσιρίκια προσκοπάκια μαθαίναμε τα ανιχνεύτηκαν σήματα….ένα από αυτά ήταν ο κύκλος με την τέλεια στη μέση. Τέλος παιχνιδιού ή θάνατος ενός προσκόπου.
Σήμερα το σήμα αυτό είναι για τον φίλο μας και αδερφό πρόσκοπο Θανάση Κριτέλα που έφυγε για να συνάντηση τον Δημιουργό.
Καλό Παράδεισο Θανάση μόνο χαρούμενες στιγμές έχουμε να θυμόμαστε……..»

Ο Θανάσης Κριτέλας έφυγε σε ηλικία 52 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή 14/2 στον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καστοριάς.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια