ΤΕΒΑ: Διανομή πολλών προϊόντων από την Π.Ε. Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΤΕΒΑ: Διανομή πολλών προϊόντων από την Π.Ε. Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)». Πρόκειται να διανείμει τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) στους ωφελούμενους του προγράμματος.
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 θα διανείμει στους κοινωνικούς εταίρους: Ιερά Μ. Καστοριάς, Δήμο Καστοριάς & Νεστορίου και στο Δίκτυο Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς «Κέλετρον» Εθελοντικό Οργανισμό ‘’Αγάπη για το Παιδί’’, και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο Δήμο Άργους Ορεστικού, τα κάτωθι προϊόντα: ελαιόλαδο, ζάχαρη, μέλι, ρύζι, τοματοχυμό, γραβιέρα, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό, καρότα, κρεμμύδια, μήλα, πατάτες, μπανάνες, πορτοκάλια, νωπό κοτόπουλο, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγρό κρεμοσάπουνο, οδοντόβουρτσα, καφέ και αλάτι.
Οι επωφελούμενοι συμπολίτες μας θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο για τις ακριβείς ώρες καθώς και τα σημεία διανομής, όπου θα παραλάβουν την ποσότητα των ειδών που τους αναλογεί.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια