Στη Λαϊκή της Τετάρτης για 2η χρονιά θα βρείτε το καλύτερο λάδι Καλαμάτας (Φέτος η σοδειά είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών!)

ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 20€ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΙΤΡΑ! ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Στη Λαϊκή της Τετάρτης για 2η χρονιά θα βρείτε το καλύτερο λάδι Καλαμάτας (Φέτος η σοδειά είναι από τις καλύτερες όλων των εποχών!)

Το «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και οι χονδροελιές Καλαμών του Γεώργιου Γεωργακόπουλου έχουν αποκτήσει φανατικούς λάτρεις της μοναδικής ποιότητας και γεύσης και στην Καστοριά! Γι’ αυτό ο παραγωγός έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Καστοριά και σας περιμένει αυτή την Τετάρτη στη Λαϊκή Αγορά. 

Θα τον αναγνωρίσετε από τη γνωστή ταμπέλα:

ladi-laiki-georgako

Η φετινή σοδειά είναι ακόμη καλύτερη και στη λαϊκή θα βρείτε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας υψηλών ποιοτικών, γευστικών χαρακτηριστικών και ανεκτίμητης διατροφικής αξίας!

ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 20€ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΙΤΡΑ!

Επίσης την Τετάρτη στη λαϊκή αγορά ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος σας φέρνει κορυφαίας ποιότητας χονδροελιές Καλαμών που φέτος έρχονται από μία των καλύτερων σοδειών των τελευταίων ετών!

georgakopoulos-banner-laiki

Το «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» του Γεώργιου Γεωργακόπουλου είναι δημιούργημα μιας οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση ενός αιώνα στο ελαιόλαδο.
Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή του προϊόντος στον ελαιώνα και φτάνει μέχρι την τελική τυποποίηση του ελαιολάδου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος επιλέγει τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες του και τον ελαιοποιεί σε σύγχρονο λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη και παραδοσιακές τεχνικές με αγάπη και μεράκι για την ελαιουργία.
Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου γίνεται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και εν συνεχεία αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της σταθερής ποιότητας, του μοναδικού αρώματος και της εξαιρετικής γεύσης με όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της.

Έτσι το προσφερόμενο ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, θα βρείτε το περίφημο λάδι και τις πεντανόστιμες χονδροελιές Καλαμών του Καλαματιανού παραγωγού, στη Λαϊκή Αγορά της Καστοριάς.

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο 6948867245 με τον ίδιο, για να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή τις περίφημες Χονδροελιές Μεσσηνίας φετινής χρονιάς.

Διατροφική Αξία και Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του Παρθένου Ελαιόλαδου Μεσσηνίας Γιώργου Γεωργακόπουλου
Διατροφική Αξία και Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του Παρθένου Ελαιόλαδου Μεσσηνίας Γεώργιου Γεωργακόπουλου
Δοκιμάστε τις πεντανόστιμες Χονδροελιές Μεσσηνίας της πολύ καλής φετινής σοδειάς
Δοκιμάστε τις πεντανόστιμες Χονδροελιές Μεσσηνίας της πολύ καλής φετινής σοδειάς

el

el1

fort-la

32

114

 

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια