Καστοριά: Έκκληση για τη φροντίδα των 35 σκυλιών της ζητάει η Αναστασία Πρωτόγερου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα - OlaDeka

Καστοριά: Έκκληση για τη φροντίδα των 35 σκυλιών της ζητάει η Αναστασία Πρωτόγερου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα

Έκκληση και μέσω του www.zoosos.gr απευθύνει η Αναστασία Πρωτόγερου η οποία πέρα από τα αδέσποτα που φρόντιζε εντός και εκτός του παράνομου κυνοκομείου του δήμου έχει και 35 σκυλιά στο κτήμα της, τα οποία χρειάζονται βοήθεια καθώς εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά.

Η γυναίκα – που έχει επανειλημμένα αποκαλύψει τι γίνεται στο παράνομο κυνοκομείο σε βάρος των αδέσποτων – τραυματίστηκε στις 15 Ιανουαρίου σοβαρά πέφτοντας από μεγάλο ύψος στο έδαφος κατά την εργασία της, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα της πόδι, τα πλευρά της και τα ακροφύσια της σπονδυλικής στήλης. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί για αρκετούς μήνες μέχρι να αναρρώσει και φυσικά δεν μπορεί να φροντίσει τα σκυλιά τους και το βάρος πλέον πέφτει στον καρδιοπαθή σύζυγο της καθώς στη φροντίδα των ζώων δεν μπορούν να συμβάλλουν όπως μας είπε ούτε οι δύο κόρες τους.

Η κα Πρωτόγερου με ανάρτηση της στο facebook επισημαίνει τα εξής: Μετά τον αγώνα τόσων χρόνων να κρατηθούν στην ζωή όσες εγκαταλειμμένες ψυχούλες έπεφταν στην αντίληψη μου τον αγώνα για το δημοτικό καταφύγιο τον αγώνα για τον νόμο και κλείνοντας πριν δύο μήνες τα 65 μου χρόνια ήρθε δυστυχώς το δραματικό γεγονός του ατυχήματος .

Δεκαπέντε Ιανουαρίου . Το μυαλό θολωμένο από την είδηση . Ο αγαπημένος μου σύζυγος και βοηθός στο έργο του εθελοντισμού πρέπει να χειρουργηθεί .Μιτροειδούς βαλβίδα της καρδιάς ! Η γνωμάτευση σε ρίχνει από τα σύννεφα σκοτάδι στο μυαλό δεν βλέπεις και πέφτεις . Πέφτεις από ύψος τεσσάρων μέτρων ! Ναι έπεσα από τέσσερα μέτρα και τα έσπασα όλα πόδι πλευρά ακροφύσια σπονδυλικής στήλης και βρίσκομαι στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάμαι τίποτα ! Σιγά σιγά έρχεται η μνήμη και τρομάζω . Τα ζώα τι θα γίνουν τα ζώα ! Είναι 35 σκυλιά και 5 γατούλες ! Ποιος θα τα ταΐσει και με τι χρήματα ! Δούλευα και μπορούσαμε να επιβιώνουμε όλοι .

Και το πιο δύσκολο ακόμα τα ζώα δεν γνωρίζουν κόσμο και δεν θα επιτρέπουν να μπουν . Εξιτήριο λοιπόν χθες και δεν μπορούσε το ασθενοφόρο να με φέρει στο σπίτι . Τρεις ώρες από την είσοδο του κτήματος μέχρι να μπούμε στο σπίτι. Πάγωσα ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να σπρώξει το καροτσάκι στο οποίο κανονικά δεν έπρεπε να κάθομαι λόγο σπασμένων πλευρών και σπονδύλων .
Τώρα τι γίνεται τώρα ;
Βοήθεια ! Όποιος μπορεί να βοηθήσει .
Τροφές ! Κάποια ομάδα να μπορεί να διαχειριστεί τα ζώα ! ΒΟΉΘΕΙΑ .
Χρειαζόμαστε βοήθεια !».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τροφές, εθελοντική εργασία για τη φροντίδα των ζώων επικοινωνήστε με την Αναστασία Πρωτόγερου στο τηλέφωνο 6973022165 ή μέσω facebook εδώ.

Μέσω facebook συγκεντρώνονται χρήματα εδώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria