Επιβεβαίωση του oladeka: Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την έναρξη για τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία» στη συναυλία του Χατζηγιάννη

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ «ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ» ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ – ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Επιβεβαίωση του oladeka: Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την έναρξη για τη «Μαγική Λιμνοπολιτεία» στη συναυλία του Χατζηγιάννη

Έναρξη εορταστικής περιόδου με διάρκεια έναν μήνα στην Καστοριά (Από 8 Δεκεμβρίου 2019 έως 8 Ιανουαρίου 2020) ανακοίνωσε ο Γιάννης Κορεντσίδης και ταυτόχρονα επιβεβαίωσε το oladeka.com που αποκλειστικά (ακόμη και σήμερα μέχρι την ώρα που μίλησε ο δήμαρχος κανείς δεν το είχε αναφέρει) αποκάλυψε την 1η Δεκεμβρίου (δείτε ΕΔΩ) το όνομα του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου της Καστοριάς που δεν είναι άλλο από το «Μαγική Λιμνοπολιτεία».

Ο Δήμαρχος Καστοριάς ανέφερε ότι: «Από σήμερα 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, θα ακολουθήσει ένας μήνας γιορτής, ένας μήνας δράσεων, ένας μήνας εκδηλώσεων που θα ξαναζωντανέψουν την Καστοριά και θα την κάνουν να ζήσει πιο αισιόδοξες στιγμές.» Αμέσως μετά είπε: «Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη του θεματικού μας πάρκου και το όνομα αυτού…«Μαγική Λιμνοπολιτεία» που κάνει φέτος το πρώτο βήμα αλλά θα προσπαθήσουμε μαζί να το μετατρέψουμε σε άλμα και θα προσπαθήσουμε η Μαγική Λιμνοπολιτεία να γίνει το νούμερο ένα όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.Να κάνουμε την Καστοριά μας και πάλι top προορισμό…»

Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως ήταν η μεγάλη κοσμοσυρροή που σημειώθηκε με αφορμή την εν λόγω εκδήλωση. Η δωρεάν είσοδος και ο καλός καιρός για την εποχή, ενίσχυσαν την ανάγκη του κόσμου να βγει έξω. Αυτό καταδεικνύει για ακόμη μία φορά το τεράστιο πλήγμα που έχει δεχτεί η τοπική κοινωνία μετά – κυρίως- την τεράστια οικονομική κρίση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες σε εθνικό επίπεδο αλλά ειδικά από την συνεχώς καταρρέουσα γουνοποιία τα τελευταία χρόνια.

Το κέντρο της πόλης μπλόκαρε από τον απίστευτα μεγάλο αριθμό οχημάτων που οι οδηγοί στάθμευαν όπως – όπως όπου έβρισκαν και η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκινούσε από το ενυδρείο!

20

21

samaras

Ω τι κόσμος!

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς κ. Κίμων Μηταλίδης έγραψε σχετικά:

«Ω τι κόσμος!
Και όμως η Καστοριά είναι ζωντανή. Κόσμος όλων των ηλικιών κατέκλυσαν το χώρο γύρω από την εξέδρα για τη συναυλία Χατζηγιάννη. Τα σπιτάκια στο χωριό “Της Μαγικής Λιμνοπολιτείας” και το λούνα παρκ σφύζουν από ζωή.
Το σημαντικότερο όλων είναι τα Χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα, όχι γιατί δεν εξακολουθούν να υπάρχουν τα προβλήματα, αλλά γιατί η Καστοριά φεύγει σιγά σιγά από τη μιζέρια της και φωτίζεται.
Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο μας και στις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας για την άρτια εκδήλωση.»

0

1-1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

15

16

17

22

750

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια