Επίσημη παρουσίαση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας ΝΑ Ευρώπης στην Ψηφιακή Επικοινωνία

Αρχική » Ελλάδα » Επίσημη παρουσίαση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας ΝΑ Ευρώπης στην Ψηφιακή Επικοινωνία

Ο Επκ. Καθηγητής Νικος Παναγιώτου μαζί με τον Καθηγητή Χ. Φραγκονικολόπουλο είναι υπεύθυνοι για την πρωτοβουλία αυτή, αποτέλεσμα της οποίας ειναι η δημιουργία ενός πολύ σημαντικού κέντρου καινοτομίας που υποστηρίζεται από το Facebook αλλά και διεθνούς φήμης οργανισμούς όπως το Atlantic Council

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας ΝΑ Ευρώπης στην Ψηφιακή Επικοινωνία, στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας αποτελεί καινοτόμα σύμπραξη του Διεθνούς Δικτύου Επικοινωνίας Digital Communication Network με το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με κύριους άξονες λειτουργίας την εκπαίδευση, έρευνα και καινοτομία, το Κέντρο έχει ως στόχο τη δημιουργία εργαλείων και τεχνογνωσίας στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η δημιουργία του Κέντρου με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το Εργαστήριο είναι αποτέλεσμα δυο χρόνων προσπαθειών και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που αναδεικνύει το ΑΠΘ, την πόλη και τη χώρα ως ερευνητικό και αναπτυξιακό κόμβο για την περιοχή.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος, 2019 – 18:00
Χώρος:
Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Λιμάνι, Προβλήτα Α’
Οργάνωση εκδήλωσης
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια