Δήμος Καστοριάς: «Με δύο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις η Έναρξη της Εορταστικής Περιόδου»

«Η Καστοριά ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά κι αισιοδοξία!»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Δήμος Καστοριάς: «Με δύο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις η Έναρξη της Εορταστικής Περιόδου»

Πολλές φορές ακούγεται το “μία εικόνα χίλιες λέξεις”. Όμως, τόσες πολλές ωραίες και αισιόδοξες εικόνες μαζί, είχε πολλά χρόνια να ζήσει η Καστοριά!

Και το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε από τις δύο φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, που σηματοδότησαν την επίσημη έναρξη της Εορταστικής Περιόδου. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ομονοίας και η μεγαλειώδης συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη και έδωσε τον εορταστικό ρυθμό για τις επόμενες 31 ημέρες.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ανακοίνωνε στους χιλιάδες κατενθουσιασμένους θεατές, το όνομα και την έναρξη λειτουργίας της “Μαγικής Λιμνοπολιτείας”.

Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, συνεχάρη και δημόσια όλους τους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες που φρόντισαν μέσα σε λίγο χρόνο να οργανώσουν ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα, τονίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα καταστήσουν την Καστοριά και τον τόπο μας, έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 me 8 (1)

8 me 8 (2)

8 me 8 (3)

8 me 8 (4)

8 me 8 (5)

8 me 8 (6)

8 me 8 (7)

8 me 8 (8)

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια