Έφυγε από τη ζωή ο Δαμιανός Δέλλιος

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Έφυγε από τη ζωή ο Δαμιανός Δέλλιος

Έφυγε σε ηλικία 58 ετών ο δημοσιογράφος Δαμιανός Δέλλιος ο οποίος υπήρξε εκτός των άλλων συνεργαζόμενος στο αθλητικό αλλά και πολιτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού FLASH την δεκαετία του 1990.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Μπορεί να χωριστήκαμε μετά τις αλλαγές στον FLASH πριν πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν διαγράφει την άψογη συνεργασία, επαγγελματική και ανθρώπινη σχέση που είχαμε τότε.

Ο Δαμιανός στα μάτια μου ξεχώριζε τότε, για την αγωνιστικότητα, το ήθος και την υποστήριξη του στον ορθό λόγο.

Καλό παράδεισο Μανιέ…

Πέτρος Σμιξιώτης

To sentra.com.gr γράφει:

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στον Δαμιανό Δέλλιο στις 12:00 στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Η οικογένεια του Δαμιανού Δέλλιου παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί Σου»

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 58 ετών, ο δημοσιογράφος και εκδότης, Δαμιανός Δέλλιος, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο τα τελευταία δέκα χρόνια, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με αξιοπρέπεια το χτύπημα της μοίρας ως μαχητής που έδωσε αγώνες σε όλη του τη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στο νοσοκομείο της Καστοριάς που νοσηλευόταν έπειτα από επιπλοκές κατά την τελευταία εγχείρηση που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Δαμιανός σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια.

Στο καλό Μανιέ. Με συντριβή σε αποχαιρετούμε.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια