Συναντήσεις Κίμωνα Μηταλίδη με τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Συναντήσεις Κίμωνα Μηταλίδη με τον ΓΓ Αγροτικής Ανάπτυξης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ

Με δύο πολύ καλούς του φίλους συναντήθηκε ο Κίμωνας Μηταλίδης κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα. Δύο φίλοι πέραν της εικοσαετίας από τα φοιτητικά ακόμη χρόνια, ο Γιώργος Στρατάκος Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης (φωτο επάνω) κι ο Μάριος Τσάκας Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ.
Στις συναντήσεις εκτός από το να θυμηθούνε τα παλιά, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έθεσε ζητήματα της Καστοριάς και βρήκε θετική ανταπόκριση. Δόθηκε μάλιστα νέο ραντεβού τόσο με αυτούς, όσο και με άλλους παράγοντες, όμως αυτή τη φορά και με την παρουσία του δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη.
Η είδηση από τη συνάντηση με τον κ. Τσάκα (φωτο κάτω), 
είναι η επιθυμία της ΔΕΔΑ να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα η Καστοριά φυσικό αέριο. Πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες ο Διευθύνων Σύμβουλος να έρθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να ενημερώσει για τις εξελίξεις και τα χρονοδιαγράμματα και επί της ευκαιρίας να επισκεφθεί και την Καστοριά.

tsakas-mitalidis

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια