Παπάς… «χούλιγκαν» διαλύει με λοστό πούλμαν στη Σαντορίνη

Αρχική » Ελλάδα » Παπάς… «χούλιγκαν» διαλύει με λοστό πούλμαν στη Σαντορίνη

Ένα πραγματικά υπέροχο (θεϊκό θα έλεγε κανείς) περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο στη Σαντορίνη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνιστής είναι ένας παπάς, ο οποίος με την κίνηση που έκανε διεκδικεί τον τίτλο του ψυχραιμότερου Έλληνα του πλανήτη: Πιο συγκεκριμένα, ο ιερέας – τιμωρός διέλυσε με ένα λοστό ένα πούλμαν.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο, η εκπληκτική αυτή εξέλιξη προέκυψε όταν το αγροτικό που οδηγούσε ο παπάς τράκαρε (μόνος του) με ένα πούλμαν που ανήκε σε σχολή οδηγών. Το ατύχημα δεν ήταν καν μεγάλο, όμως ο παπάς αποφάσισε ότι δεν θα περάσει έτσι αυτή η τεράστια προσβολή που του έγινε, οπότε απλά κατέβηκε από το αγροτικό, πήρε ένα σιδερολοστό και άρχισε με απόλυτη ψυχραιμία να σπάει το λεωφορείο (!).

sadsada-1

sadsada

 

Στο πούλμαν βρισκόταν ο καθηγητής της σχολής, ο οποίος τράβηξε το βίντεο και κάλεσε την Αστυνομία, και ο μαθητής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξαγριωμένος ρασοφόρος θυμήθηκε να πει στον μαθητευόμενο και το μυθικό «αν πάρεις δίπλωμα σφύρα μου» – αυτό και μόνο αρκεί για να πάρει σπίτι του για πάντα τον τίτλο που αναφέραμε πριν.

Δείτε τα βίντεο:Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια