Επιβεβαίωση της αποκλειστικότητας του oladeka! Ανακοινώθηκε - Ο Γρηγόρης Χάτσιος νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς - OlaDeka

Επιβεβαίωση της αποκλειστικότητας του oladeka! Ανακοινώθηκε – Ο Γρηγόρης Χάτσιος νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς

Όπως μόνο το oladeka.com έγραψε πριν τρεις μέρες, ο Γρηγόρης Χάτσιος είναι και επίσημα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας από λεπτό σε λεπτό ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

Κανένα ΜΜΕ -τοπικό ή πανεθνικής εμβέλειας- δεν δημοσίευσε την είδηση. Οι αναγνώστες του oladeka.com, ενημερώθηκαν από τις 19 Νοεμβρίου για την επιλογή του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια στο πρόσωπο του Γρηγόρη Χάτσιου αναφορικά με την τοποθέτηση του συμπολίτη μας στην σημαντική αυτή θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα Χάτσιου στηρίχθηκε από τον Βουλευτή της ΝΔ στην Καστοριά κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έχει ήδη αναφερθεί στους βασικού άξονες με τους οποίους θα πρέπει να ξεκινήσουν τη θητεία τους οι Διοικητές Νοσοκομείων:

1.Καταγραφή των ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων θα πρέπει να καταγράψουν με κάθε λεπτομέρεια τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, ανανεώνοντας τις λίστες που θα τους παραδοθούν από τους απερχόμενους Διοικητές. Στόχος είναι οι πρώτες προσλήψεις που θα γίνουν να κατευθυνθούν στα τμήματα που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

2.Παρουσία στην εφημερία

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θεωρεί βασικό στοιχείο για τους νέους Διοικητές Νοσοκομείων να είναι οι ίδιοι παρόντες ή οι Αναπληρωτές τους κατά τη διάρκεια της εφημερίας.

Εκτιμά ότι μόνο έτσι μπορεί υπάρξει ορθός συντονισμός. Μάλιστα όποιος συλληφθεί να μην παραβρίσκεται σε εφημερία, θα απολύεται αυτομάτως.

3.Κατανομή περιστατικών στα ΤΕΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη βελτίωση που θα πρέπει να κάνουν οι Διοικητές των Νοσοκομείων ήδη από τον πρώτο μήνα του διορισμού τους είναι να οργανώσουν τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Με βάση τις οδηγίες που αναμένεται να τους δώσει ο υπουργός Υγείας, θα πρέπει να ορίσουν συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων η οποία θα κάνει την κατανομή των περιστατικών που θα φθάνουν στα ΤΕΠ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria