Πρωτοφανές είναι το φαινόμενο εκδότη και διαχειριστή ιστοσελίδας της Καστοριάς, που συστηματικά προβάλει τις δικαστικές του εκκρεμότητες παρουσιάζοντας τον εαυτόν του ως «ήρωα». Με νέο κατασκευασμένο δημοσίευμα, υποτιμάται η νοημοσύνη των αναγνωστών και στην προσπάθεια της παραπληροφόρησης επιδιώκεται να δημιουργηθεί η εντύπωση της απόλυτης δικαίωσης του συγκεκριμένου, κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει.
Είναι πασίγνωστο ότι σε κανένα ποινικό δικαστήριο δεν αναφέρονται την ώρα της δίκης οι αιτιολογίες της απόφασης. Πως είναι λοιπόν δυνατόν ο συγκεκριμένος εκδότης να γνωρίζει τις «αιτιολογίες» μιας απόφασης, όταν οι «αιτιολογίες» δεν έχουν αναπτυχθεί προφορικά κι ενώ η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί;
Γνωρίζει κάτι που δεν ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι ο συγκεκριμένος εκδότης ή απλά πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό θα περάσει πάλι αυτό που τον βολεύει;
Ιδίως, μάλιστα, όταν η Εισαγγελέας της έδρας κατά την αιτιολόγηση της πρότασής της αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε ΑΝΑΛΗΘΕΣ δημοσίευμα, του οποίου το περιεχόμενο δεν ήταν (κατά την εισαγγελική πρόταση) σε γνώση του εκδότη. Με απλά λόγια, κατά την εισαγγελική πρόταση το δημοσίευμα είναι ΨΕΥΔΕΣ αλλά ο εκδότης δεν «γνώριζε» ότι ήταν ψευδές.
Στον εκδότη και διαχειριστή ιστοσελίδας συστήνεται να δείχνει την απαραίτητη υπομονή και να μην βιάζεται να προβάλει όσα τον βολεύουν, ιδίως όταν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δικαστικές διαδικασίες.