Παραίτηση του προπονητή Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Καστοριάς Μίμη Μπαχαδέρογλου

mpahaderoglou
Αρχική » Αθλητικά » Παραίτηση του προπονητή Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Καστοριάς Μίμη Μπαχαδέρογλου

Μετά από επτά συναπτά έτη αποφάσισα να αποχωρήσω από την θέση του προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς για προσωπικούς λόγους!

Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη αφού μετά από τόσα χρόνια δέθηκα συναισθηματικά με το κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών και των τμημάτων υποδομών της Ένωσης, συνεργάστηκα με πολλά ταλαντούχα παιδιά, με γονείς, ακαδημίες, αξιόλογους προπονητές και παράγοντες. Επιδίωξα σε όλη μου την πορεία την πραγματική προσφορά ικανοποιώντας την υστεροφημία μου με ανιδιοτέλεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Επίσης τον υπεύθυνο της επιτροπής υποδομών της Ένωσης, Γιάννη Μπαξεβανίδη, όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου, όλα αυτά τα χρόνια, τις τεχνικές επιτροπές που πέρασαν, τον συνεργάτη μου τα τελευταία χρόνια και γυμναστή τερματοφυλάκων, Στέλιο Φόρλιακα, την γραμματέα της Ένωσης κ. Τραϊανή Μακρίδου, για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη και τους πολυάριθμους φίλους που απέκτησα και με στήριξαν από όλο το Νομό!

Ευχαριστώ επίσης τους ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς προπονητές της ΕΠΟ, που συνεργάστηκα μαζί τους, όπως και όλους τους προπονητές των μικτών ομάδων των ενώσεων που βρεθήκαμε αντίπαλοι, για τη άριστη συνεργασία που είχαμε.!
Κάναμε πολλές επιτυχίες!!

Πολλά παιδιά που πέρασαν από τις μικτές ομάδες προεπιλογής εθνικών ομάδων όλα αυτά τα χρόνια, βελτιώθηκαν, ξεχώρισαν και τώρα επανδρώνουν ομάδες Εθνικών κατηγοριών. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο, καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνουν στη ζωής τους!!!

Καλή επιτυχία στον επόμενο προπονητή των μικτών ομάδων.

Με τιμή

Μπαχαδέρογλου Μίμης
Προπονητής UEFA Β’.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια