Ο Μπακογιάννης «μπλόκαρε» πορεία για τη «Μακεδονία» - OlaDeka

Ο Μπακογιάννης «μπλόκαρε» πορεία για τη «Μακεδονία»

Ποια ζητήματα επικαλέστηκε στους διοργανωτές ο δήμος Αθηναίων

Αντιμέτωποι με το «μπλόκο» του δήμου Αθηναίων βρέθηκαν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης για τη «Μακεδονία», η οποία είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, η συγκέντρωση είχε σημείο συνάντησης το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Β. Όλγας & Β. Αμαλίας στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ωστόσο, ο δήμος Αθηναίων απευθυνόμενος στους διοργανωτές δήλωσε αδυναμία στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ όταν οι υπεύθυνοι ζήτησαν να αναλάβουν οι ίδιοι την ηλεκτροδότηση, πήραν την απάντηση ότι δεν μπορεί να δοθεί άδεια «για τεχνικούς και για λόγους ασφάλειας καθώς η περίμετρος του χώρου της συγκέντρωσης ήταν μικρή και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των συμμετεχόντων».

Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές είπαν στους διοργανωτές ότι από τη στιγμή που δεν έχουν άδεια από τον δήμο, έχουν την υποχρέωση να τους εμποδίσουν να κάνουν τη συγκέντρωση.

Ο δήμος Αθηναίων προέτρεψε τους υπεύθυνους να μεταφερθούν σε άλλο σημείο, αλλά στάθηκε αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, αφού δεν θα ήταν εφικτό να ειδοποιηθεί ο κόσμος που θα προσερχόταν στη συγκέντρωση εντός 24 ωρών.

Πάντως, οι διοργανωτές έχουν δηλώσει ότι δεν αποθαρρύνονται και ότι θα προγραμματίσουν νέα συγκέντρωση για τα μέσα Οκτωβρίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria