Καρυπίδης για τη σήραγγα της Κλεισούρας: «Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να συζητάμε για το τούνελ της Κλεισούρας»

«Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα έτσι όπως είναι οι μελέτες»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Φλώρινα » Καρυπίδης για τη σήραγγα της Κλεισούρας: «Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να συζητάμε για το τούνελ της Κλεισούρας»

Για την υποβολή πρότασης στον Άξονα 7, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης που αναμένεται να εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΤΜΗΜΑ ΡΕΜΑ ΚΩΤΟΥΡΗ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ.», ρωτήθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος κι ανέφερε:

«Πρώτιστη προτεραιότητα για εμάς είναι ο Ε65, που βγάζει την Δ. Μακεδονία από την απομόνωση, δεύτερη προτεραιότητα o Kάθετος Άξονας Φλώρινα – Εγνατία Οδός και μετά να ακολουθήσουν άλλα έργα.  Το έργο της Κλεισούρας με απόφασή μας προτείναμε να ενταχθεί στο συνολικό Εθνικό Σχεδιασμό, να αποτελέσει ένα από τα έργα προτεραιότητας. Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να μιλάμε για το τούνελ της Κλεισούρας. Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα έτσι όπως είναι οι μελέτες».

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια