ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – Μήνυμα συμφερόντων σε εκπομπή του GNTM

«Πως γίνεται όμως η Κα Βίκυ Καγιά από τη μία να στρέφεται υπέρ των φιλόζωων και από την άλλη να διαφημίζει την νέα collection MIGATO, εταιρίας δερμάτινων υποδημάτων;» – ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η ΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ MIGATO

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ – Μήνυμα συμφερόντων σε εκπομπή του GNTM

«Στο επεισόδιο  της εκπομπής GNTM , που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, οι κοπέλες του διαγωνισμού φωτογραφήθηκαν αγκαλιάζοντας αληθινά φίδια.

Στο επεισόδιο αυτό η Κα Βίκυ Καγιά καθώς και όλη η παραγωγή έκαναν λόγο για το ποια θα πρέπει να είναι η χρήση ενός φιδιού, λέγοντας «τα φίδια θα πρέπει να τα έχουμε για φωτογράφηση και να τα φροντίζουμε και όχι να τα θέλουμε για να χρησιμοποιούμε το δέρμα τους».

Καταλαβαίνουμε λοιπόν  πως η εκπομπή ήθελε να περάσει το μήνυμα των «φιλόζωων-οικολόγων» που τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει στόχο να κλείσουν τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το δέρμα ζώων, αυξάνοντας έτσι την ανεργία.

fidia-GNTM

Πως γίνεται όμως η Κα Βίκυ Καγιά από τη μία να στρέφεται υπέρ των φιλόζωων και από την άλλη να διαφημίζει την νέα collection MIGATO, εταιρίας δερμάτινων υποδημάτων;;;

Τα κλουβιά στα οποία είχαν εγκλωβισμένα τα φίδια δεν μας πειράζουν;;;

Αλλά βέβαια, όταν έχει να κάνει με οικονομικά συμφέροντα όλα επιτρέπονται ……..

Επιτέλους πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η χρήση δέρματος ζώων δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Αντιθέτως μεγάλη ζημία προκαλεί η χρήση πλαστικών και συνθετικών υλικών που λανσάρουν τον τελευταίο καιρό.

Τέλος όσον αφορά τους «φιλόζωους», πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι είναι αναγκαία η εκτροφή κάποιων ζώων για την επιβίωση των ανθρώπων. Αυτό υπήρχε ακόμα από την παλαιά εποχή της ανθρωπότητας και δεν γίνεται να αλλάξει τώρα επειδή κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν οικονομικά συμφέροντα.»

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

(σ.σ. σύμφωνα με το viral.tvstarnews.eu η Βίκυ Καγιά πήρε 30.000 € για συμβόλαιο δύο ετών με τη MIGATO και τα δερμάτινα προϊόντα της!

Όπως γράφει το site: «Για εμάς όμως, τους κοινούς θνητούς, το ποσό φαντάζει μυθικό! Συμφώνησε λοιπόν η Βίκυ Καγιά με την εταιρεία στο ποσό των 30.000 € για συμβόλαιο δύο ετών!»)

migato

2

MIGATO MIGATO-PAP

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια