Εισαγγελείς Διαφθοράς για Στουρνάρα: Έλεγε ότι «όταν αλλάξει η κυβέρνηση θα τσακίσουμε δικαστικούς και μάρτυρες»!

Αρχική » Ελλάδα » Εισαγγελείς Διαφθοράς για Στουρνάρα: Έλεγε ότι «όταν αλλάξει η κυβέρνηση θα τσακίσουμε δικαστικούς και μάρτυρες»!

Η έρευνα για την υπόθεση Novartis προχωράει και οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με το documentonews.gr, υπάρχει έγγραφο, το οποίο υπογράφουν τρεις Εισαγγελείς και βάζει στο κάδρο πολιτικά πρόσωπα για εκβιασμούς, μηχανορραφίες και επαφές με προστατευόμενους μάρτυρες, με στόχο τον εκφοβισμό, ώστε να τιναχτεί η έρευνα στον αέρα.

Το έγγραφο αποτελεί κοινή αναφορά της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, και των Εισαγγελέων Στυλιανού Μανώλη και Χρήστου Ντζούρα και διαβιβάστηκε στη Βουλή μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα, στις 16 Οκτωβρίου.

Οι τρεις Εισαγγελείς είχαν αλλεπάλληλες επαφές με τον Νίκο Μανιαδάκη, o οποίος από προστατευόμενος μάρτυρας έγινε κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Novartis, όταν επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Όπως καταθέτουν, ο Μανιαδάκης, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2018, όταν ακόμη ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και κατέθετε ως προστατευόμενος μάρτυρας, τους ενημέρωσε πως τον κάλεσε ο Γιάννης Στουρνάρας στην Τράπεζα της Ελλάδας και, αφού του είπε πως γνωρίζει ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας, τον απείλησε λέγοντας πως αυτός και άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, όταν αλλάξει η κυβέρνηση, θα τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες. 

Στουρνάρας-1

Στουρνάρας1

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια