Τον Καστοριανό θαλασσόλυκο υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης - OlaDeka

Τον Καστοριανό θαλασσόλυκο υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Στο γραφείο του υποδέχτηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τον Μάρκο Σπυρόπουλο, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή αγώνα μοναχικού διάπλου του Ατλαντικού ωκεανού Mini Transat.

Η προσπάθεια του Μάρκου Σπυρόπουλου, που ξεκίνησε το 2018, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον τόσο του ίδιου του Υφυπουργού όσο και του Γ.Γ. Αθλητισμού κου Γιώργου Μαυρωτά, ο οποίος είχε ήδη λάβει ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή αυτή κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους του Ε.Κ.Ι.Θ.Π. την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

a

Ο αθλητής ενημέρωσε τους δύο άνδρες για την μέχρι τώρα πορεία του στον αγώνα, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, αλλά και τις σημαντικές διακρίσεις που είχε λάβει στο παρελθόν ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξήρε την προσπάθεια του Μάρκου με tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό αναφέροντας «Θαυμάζω το κουράγιο και τη δύναμη του Μάρκου Σπυρόπουλου, που στις 22 Σεπτεμβρίου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή αγώνα μοναχικού διάπλου του Ατλαντικού ωκεανού με σκάφος μόλις 6,5 μέτρων, Mini Transat. Καλή επιτυχία ευχήθηκα στον θαλασσόλυκο«.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ακολούθησε ενημέρωση προς τον κο. Μαυρωτά από τον ίδιο τον αθλητή, αλλά και την εκπρόσωπο του Ε.Κ.Ι.Θ.Π. κας Ευγενίας Μέντη σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται ο ελληνικός θαλάσσιος στίβος να φιλοξενήσει στο μέλλον μέρος των αγώνων της Κλάσης των Mini 6.5, προσπάθειες τις οποίες ο Γ. Γ. Αθλητισμού έκρινε ιδιαίτερα θετικές για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria