Πέτσας: O κ. Τσίπρας σήμερα φάνηκε κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα

Αρχική » Ελλάδα » Πέτσας: O κ. Τσίπρας σήμερα φάνηκε κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα

«Ο κ. Τσίπρας με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Οκ. Τσίπρας φάνηκε σήμερα κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα. Επαναλαμβάνει τόσο μονότονα τον εαυτό του, ώστε το μόνο που καταφέρνει κάθε φορά που εμφανίζεται είναι να υπενθυμίζει στους πολίτες γιατί τον καταψήφισαν». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου, στη ΔΕΘ.

«Από τα πολλά ψέματα, στεκόμαστε μόνο σε ένα: Είπε ότι είχε ενημερώσει «διεξοδικά» τους Ευρωπαίους εταίρους για το «σχέδιό του» για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Αν ήταν έτσι γιατί δεν το έκανε αυτό σημαία του κατά την προεκλογική περίοδο; Αν το «ξέχασε», γιατί ο κ. Τσακαλώτος δεν ενημέρωσε σχετικά με το άνοιγμα, τον αριθμό και τα ποσά του «ειδικού λογαριασμού» τον κ. Σταϊκούρα κατά την παράδοση – παραλαβή στο Υπουργείο Οικονομικών στις 9 Ιουλίου;» προσθέτει.

«Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν γνώριζε αυτό το «σχέδιο» γιατί ήταν τόσο «κρυφό» ώστε να το γνωρίζει μόνο ο «έμπιστος» κ. Σκουρλέτης, είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει την ικανότητα να λέει τόσο χονδροειδή ψέματα όπως ο κ. Τσίπρας…», αναφέρει ακόμη.

«Ο κ. Τσίπρας με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες. Η κυβέρνηση τον αφήνει στο παρελθόν και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για το μέλλον. Για να βελτιώνει τη ζωή όλων των Ελλήνων κάθε χρόνο. Όχι μόνο μέχρι το 2023, αλλά και μέχρι το 2029 όπως “ευχήθηκε” και ο κ. Τσίπρας» καταλήγει.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια