Ο Καστοριανός γγ Εμπορίου διάβασε στο Facebook για πρόβλημα με την γραφειοκρατία και το έλυσε

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ο Καστοριανός γγ Εμπορίου διάβασε στο Facebook για πρόβλημα με την γραφειοκρατία και το έλυσε

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων Αρίστος Δοξιάδης ανέβασε δημοσίως ένα ζήτημα που αντιμετώπισε και λίγο αργότερα ο Πάνος Σταμπουλίδης τον κάλεσε για περισσότερες εξηγήσεις – Τελικά εξέδωσε εγκύκλιο λύνοντας τα χέρια πολλών που αντιμετώπιζαν το ίδιο ζήτημα

 Άμεση ήταν η παρέμβαση του γγ Εμπορίου Πάνου Σταμπουλίδη σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που αντιμετώπιζαν πολλοί επιχειρηματίες.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων Αρίστος Δοξιάδης ανέβασε δημοσίως στο προφίλ του στο facebook ένα ζήτημα που αντιμετώπισε κατά την διαδικασία ίδρυσης εταιρίας.

«Σε Επιμελητήριο μεγάλης πόλης εκτός Αττικής, ο υπάλληλος του ΓΕΜΗ απέρριψε το καταστατικό μιας νέας εταιρίας (με νομική μορφή ΙΚΕ) επειδή, κατ΄αυτόν, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν Προνομιούχα Μερίδια στις ΙΚΕ. Γιατί; Γιατί έτσι (…) Δεν μας φτάνει η χαοτική νομοθεσία που πηγάζει από το κράτος, έχουμε και τις περιφερειακές παραλλαγές ερμηνείας των νόμων στα Επιμελητήρια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια