Το διεθνές εμπόριο υποστηρίζει την δημοπρασία Αυγούστου της NAFA - OlaDeka

Το διεθνές εμπόριο υποστηρίζει την δημοπρασία Αυγούστου της NAFA

Η δημοπρασία της NAFA για τον Αύγουστο 2019 τελείωσε σήμερα με την πώληση Sapphire, Blue Iris και Mutation mink καθώς και low grades. Η Κίνα ήταν ο κύριος αγοραστής σήμερα καθώς και καθόλη την διάρκεια της δημοπρασίας, αλλά δεν έλλειπε η δυνατή στήριξη απο Ελλάδα και Κορέα.

Η NAFA είναι εξαιρετικά ευγνώμων για όλη την υποστήριξη που δεχθήκαμε απο το διεθνές εμπόριο γούνας σε αυτή τη δημοπρασία καθώς και ολόκληρη την σεζόν.

Με το κλείσιμο της σημερινής πωλήσεως, η NAFA θα έχει πουλήσει πρακτικά 100% των φετινών mink offerings σε μια αγορά που παραμένει πολύ δύσκολη για όλους.

Σε όλες τις πωλήσεις μας κατά την διάρκεια του χρόνου, οι δημοπρασίες της NAFA έχουν τραβήξει την προσοχή των μεγαλύτερων κοινών αγοραστών απο όλες τις αγορές. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες διεθνής αγοραστές που πήραν μέρος μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών δημοπρασίας.

Η NAFA επίσης κατάφερε να πουλήσει έναν πολύ μεγαλύτερο όγκο wild fur φέτος απο ότι περίμενε κανείς νωρίτερα φέτος, δεδομένης της κατάστασης της αγοράς.

Παρά τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον, σας διαβεβαιώνουμε πως η NAFA θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί όλoυς απο τους πολλούς πόρους της για να διαχειριστεί τις διαδικασίες της και να στηρίξηει την ανάπτυξη και την μελλοντική ευημερία της βιομηχανίας το 2020.

Ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για την ερχόμενη σεζόν.

NAFA Communications

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria