Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε 4 αλλοδαπούς διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια - OlaDeka

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Καστοριάς ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε 4 αλλοδαπούς διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια

sillipsi

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 710 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα και 6 κάρτες SIM

Συνελήφθη χθες (30-08-2019) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, 29χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα τεσσάρων (4) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας από 22 έως 25 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των επτακοσίων δέκα (710) ευρώ, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και έξι (6) κάρτες SIM.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

1 (2) 2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria