Σταθερές τιμές και 100% πωλήσεις στην δημοπρασια της NAFA στο Τοροντο - OlaDeka

Σταθερές τιμές και 100% πωλήσεις στην δημοπρασια της NAFA στο Τοροντο

Πάνω απο 300 αγοραστες απο ολες τις κύριες αγορές και δυναμική παρουσια Ελλήνων αγοραστών !!!

Η δεύτερη μέρα της δημοπρασίας Αυγούστου της NAFA ξεκίνησε σήμερα με προσφορά για ranched fur των White, Pearl και Palomino αρσενικών και θυληκών. Όπως θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, το μοτίβο της δημοπρασίας για κάθε είδος ήταν να πουληθούν αγαθά του Section III, τα οποία θα ακολουθήσουν τα Breeders και θα κλείσει με φρέσκα αγαθά που δεν πουλήθηκαν προηγουμένως.

Από την αρχή η δημοπρασία ήταν πολύ ανταγωνιστική και ενεργή, βοηθώντας έτσι την αυτοπεποίθηση στην αγορά. Κατά συνέπεια, τα αγαθά του Section III και των Breeders πουλήθηκαν στο 100% σε επίπεδα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των περισσότερων αγοραστών. Η πώληση των White, Pearl και Palomino mink πραγματοποιήθηκε με μια σταθερή βάση τιμής και ενώ οι τιμές ήταν διαφορετικές απο τις τιμές Ιουνίου, πάλι πουλήθηκαν σχεδόν στο 100%. Ξανά ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως η πλειοψηφία αυτής της συλλογής είναι μια end-of-season collection που συμπεριλαμβάνει πολλά μικρότερα σχέδια, σκοτεινότερα χρώματα και κομμάτια που δεν είχαν τόσο μεγάλη ζήτηση. Οι τιμές απο τον Ιούνιο έχουν επηρεαστεί αρνητικά απο την σύγκρουση στο εμπόριο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ το οποίο έχει συνεισφέρει στην αποδυνάμωση του κινέζικου RMB σε σχέση με το δολάριο των ΗΠΑ.

Είναι επίσης σημαντική η αναφορά ότι σχεδόν 300 αγοραστές ήρθαν στην NAFA για αυτή τη δημοπρασία  και το σημερινό auction room ήταν δικαίως γεμάτο απο όλες τις κύριες αγορές. Δεδομένων των τωρινών συνθηκών της αγοράς και των περιστάσεων, η NAFA είναι πολύ ικανοποιημένη που δέχτηκε τόσο δυνατή υποστήριξη απο το εμπόριο.

Η δημοπρασία του Αυγούστου συνεχίζεται και αύριο με την πώληση Demi-Brown και Silverblue mink.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria