Τα νέα της Εβδομάδος που πέρασε στην Κορησό

Γράφει ο Θεμελής Αναστάσιος

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τα νέα της Εβδομάδος που πέρασε στην Κορησό

Τα νέα σε τίτλους:

«Διαδικτυακή σύγκρουση για το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κορησού, πλήθος κόσμου στους χώρους εστίασης του χωριού για τα Play offs του Champions League… εξαφανίστηκαν τα αδέσποτα σκυλιά, στις 31 Αυγούστου 2019 η ετήσια γιορτή γειτονιάς του Συλλογου στην πλατεία Πουρναράκη»

Αναλυτικά:

Με μεγάλη έκπληξη κυκλοφορώντας στους δρόμους και τα σοκάκια του χωριού οι κάτοικοι της Κορησού διαπίστωσαν το τελευταίο δεκαήμερο πως δεν υπάρχει η έντονη παρουσία αδέσποτων σκυλιών σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν(έγκυρες πηγές αναφέρουν πως υπηρεσία επιφορτισμένη στην προστασία αδέσποτων τα συνέλεξε και προχώρησε σε διαδικασία στείρωσης)!

Το γεγονός αυτό είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο αρκεί η ίδια εικόνα να διατηρηθεί και στο άμεσο και προσεχές μέλλον(οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες πάντως καθώς ομιλούν για επιστροφή των αδέσποτων στο αρχικό τους περιβάλλον)….

Σφοδρή διαδικτυακή σύγκρουση ξέσπασε στην εκκίνηση της τρέχουσας εβδομάδος ανάμεσα στις διαδικτυακές ενημερωτικές σελίδες του χωριού στο Facebook “Τοπικη Κοινοτητα Κορησου”, “Κορησος Σημερα” για το πολύπαθο ζήτημα του ταχυδρομείου. Το σίγουρο είναι πως το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κορησού παραμένει ζωντανό και ακμαίο εξυπηρετώντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των κατοίκων του ανατολικού τόξου του τέως Δήμου Αγίων Αναργύρων!

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στους χώρους εστίασης του χωριού το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019 ώστε να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τις μάχες των Play Offs του Champions League με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ολυμπιακου κόντρα στους Ρώσους( Κρασνονταρ)! Τελικα αν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο αυτό που συνηθίζει να λέει ο σοφός λαός “τρεις και ο κούκος” βρίσκει απόλυτη ανταπόκριση!

Πολλες φορές και χωρίς απαραίτητα την παρουσία κούκου.

Την ετήσια γιορτή γειτονιάς στην πλατεία Πουρναράκη αναμένεται να διεξάγει ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορησού “Ο Αγιος Διονύσιος” το επόμενο Σάββατο 31 Αυγουστου 2019 με τον έμπειρο Θωμά Ξανθόπουλο να επιμελείται την μουσική βραδιά!!!

Θεμελής Αναστάσιος

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια