Χαλκιδική: Επτά τα θύματα της τραγωδίας - Βίντεο από τις στιγμές της «κόλασης» - OlaDeka

Χαλκιδική: Επτά τα θύματα της τραγωδίας – Βίντεο από τις στιγμές της «κόλασης»

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε παραλία ανοιχτά της Σωζόπολης – Σοκάρουν οι εικόνες με την ένταση του αέρα τη στιγμή της υπερκαταιγίδας

Χαλκιδική: Επτά νεκροί, πάνω από 120 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και σοβαρές υλικές καταστροφές. Αυτός είναι ο απολογισμός της φονικής κακοκαιρίαςπου χτύπησε τη Χαλκιδική. Το μεσημέρι ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που βρέθηκε σε παραλία ανοιχτά της Σωζόπολης. Οπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον ψαρά, ο οποίος αγνοούνταν από το πρωί στην περιοχή.

Τα φαινόμενα ξεκίνησαν χθες το βράδυ και, μέσα σε λίγη ώρα, σε 10 λεπτά, στοίχισαν ανθρώπινες ζωές και προκάλεσαν τεράστιες υλικές καταστροφές. Εν τω μεταξύ, 120 άτομα τραυματίστηκαν από την κακοκαιρία. Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πέντε παιδιά έχουν τραυματιστεί. Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι μετά τη θεομηνία προχώρησε σε 50 απεγκλωβισμούς ατόμων, ενώ έλαβε και 600 κλήσεις για βοήθεια.

Πέραν της ανείπωτης θλίψης για την τραγωδία, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή παραμένει η ηλεκτροδότηση, ενώ η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα, ενώ γίνονται προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Δείτε κάποια από τα βίντεο τα οποία αποτυπώνουν την απόλυτη καταστροφή:

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria