Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Κοίλων της Εγνατίας Οδού, από 05/08/2019 έως και 15/09/2019

Εγκατάσταση καμερών CCTV σε διάφορα σημεία της Εγνατίας οδού

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Κοίλων της Εγνατίας Οδού, από 05/08/2019 έως και 15/09/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην εγκατάσταση καμερών CCTV σε διάφορα σημεία της Εγνατίας οδού προχωρά η εταιρεία. Γι’ αυτό το σκοπό θα ισχύσουν, μεταξύ άλλων, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Κοίλων της Εγνατίας Οδού που θα προβλέπουν εναλλάξ αποκλεισμό της δεξιάς ή αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού στη χ/θ 204+820 (Α/Κ Κοίλων). Τον αποκλεισμό της Λ.Ε.Α. της Εγνατίας Οδού στη χ/θ 204+820 (Α/Κ Κοίλων).

Η κυκλοφορία των οχημάτων δε θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται στην αριστερή ή τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κατά περίπτωση. ∆. Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς επίσης και ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.). Μετά το καθημερινό πέρας των εργασιών η οδός θα αποδίδεται στο σύνολό της σε κυκλοφορία αφού απομακρυνθούν όλα τα μηχανήματα – οχήματα και τυχόν άλλα εμπόδια από την επιφάνεια του οδοστρώματος.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια