Κλείδωσε - Στις 24 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του Γιάννη Κορεντσίδη - Πυρετώδης η προετοιμασία για τη νέα δημοτική αρχή - OlaDeka

Κλείδωσε – Στις 24 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του Γιάννη Κορεντσίδη – Πυρετώδης η προετοιμασία για τη νέα δημοτική αρχή

Κλείδωσε για το Σάββατο 24 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η τελετή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ημερομηνίας που προαναφέραμε, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σκαπέρδειου Μεγάρου με καλοκαιρινή γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατά τα άλλα ο νέος Δήμαρχος, εργάζεται πυρετωδώς με όλα τα επιτελεία του για τον γενικό προγραμματισμό πολιτικών και δράσεων. Αυτό γίνεται αντιληπτό στον οποιοδήποτε προσπαθήσει να κλείσει ένα απλό ραντεβού με τον Γιάννη Κορεντσίδη αφού συνειδητοποιεί ότι  καθημερινά στα γραφεία της Ομόνοιας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων και συνεδριάσεων με σκοπό την ετοιμότητα για τη νέα δημοτική αρχή.

(Στη φωτό ο Νέος Δήμαρχος με τον αγαπητό διεθνή ομογενή μουσικό Pavlo σε εθιμοτυπική συνάντηση λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria