ΕΠΣ Καστοριάς: Συγχαρητήρια στους Αξιολογημένους Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας για το 2019-20

Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Αρχική » Αθλητικά » ΕΠΣ Καστοριάς: Συγχαρητήρια στους Αξιολογημένους Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας για το 2019-20

Ο Πρόεδρος η εκτελεστική επιτροπή και η επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καστοριάς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές διαιτησίας οι οποίοι παραμένουν ή εισήχθησαν στους νέους  πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών περιόδου 2019-2020, μετά την ανακοίνωση της ΚΕΔ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τους εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο που επιτελούν.

Οι διαιτητές που θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ στις Εθνικές Κατηγορίες είναι:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης κατηγορίας 2019 – 2020
ΦΩΤΙΆΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ 1ης κατηγορίας
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ 3ης κατηγορίας
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ.
ΤΖΑΜΟΣ ΔΗΜΟΣ.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ 3ης κατηγορίας
ΠΡΕΣΠΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ 2ης κατηγορίας
ΡΟΝΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΣΠΎΡΟΥ ΣΙΜΟΣ.

Ευχόμαστε όλοι να τιμήσουν επάξια και με δικαιοσύνη τα καθήκοντα τους και να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους διαιτητές της Ένωσης μας.

Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Οι νέοι πίνακες διαιτησίας από τους οποίους δε λείπουν τα μεγάλα ονόματα.Χωρίς εκπλήξεις και με οδηγό το περσινό πλάνο.

Επανέρχονται στην κατηγορία οι Καραντώνης, Κατσικογιάνης και Βάτσιος που είχαν υποβιβαστεί πέρυσι στη Football League. Παραμένει ο Κομίνης στους πίνακες.

Δεύτερη ευκαιρία σε τρεις διαιτητές δίνει ο Μέλο Περέιρα, όπως προκύπτει από τους νέους πίνακες διαιτησίας. Ο λόγος για τους Αριστείδη Βάτσιο (Δ. Αττίκης), Δημήτριο Καραντώνη (Ημαθίας) και Αλέξανδρο Κατσικογιάννη (Ηπείρου) που επιτρέφουν στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους.

Αυτοί οι τρεις μαζί με τους Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανιών) και Δημήτρη Μαλούτα (Ημαθίας) είναι τα πέντε νέα πρόσωπα του πίνακα. Ο Βάτσιος είχε κοπεί μετά το πέναλτι στο Λαμία-ΑΕΚ.

Στον πίνακα των βοηθών νέα ονόματα είναι έξι. Πρόκειται για τους Ζήρδα (Αθηνών), Μαυρούδη (Ηρακλείου) και τους Στεφανή, Τζιουβάρα, Αϊναλή και Καλύβα.

Εκτός πίνακα μένει ο Λάμπρου που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΛ στον αγώνα με την Ξάνθη καθώς και ο Γρατσάνης (Τρικάλων).

Δείτε τους πίνακες που ακολουθούν:

diait

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια