Απάντηση του Ζήση Τζηκαλάγια στην Ολυμπία Τελιγιορίδου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Απάντηση του Ζήση Τζηκαλάγια στην Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κα Τελιγιορίδου μπορεί να ήσασταν μόνον 9 μήνες υφυπουργός, αλλά δυστυχώς για την Ελλάδα ως Σύριζα είσασταν 4, 5 χρόνια κυβέρνηση.

Θα μπορούσα απαντώντας να πω πως οι πολίτες γνωρίζουν πόσο ωφελήθηκαν από τις πολιτικές σας και γιαυτό σας έστειλαν στην αντιπολίτευση η εάν θέλετε εστιάζοντας στην Καστοριά επειδή πέρασαν πολύ καλά οι αγρότες μαζί σας, γι αυτό μας έδωσαν ως Ν.Δ το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα > 50%.

Για να μην θεωρηθεί όμως η απάντησή μου χλευαστική σας θυμίζω συγκεκριμένα:

α) το πλακί φασόλι έμεινε απούλητο και οι γίγαντες πωλούνται 1,80-2 ευρώ όταν επί Ν.Δ ήταν 2,80-3 (ο στρατός μας σήμερα τρώει φασόλι Κιργιζίας από τις πολιτικές σας υπέρ των εμπόρων που ελληνοποιούν ασύστολα παράνομα)

β) το σκληρό σιτάρι καταβαραθρώθηκε επί των ημερών σας στο 0,15-0,19 όταν επί Ν.Δ ήταν σταθερά στα 0, 25 και ενίοτε έφθανε στα 0,30 και

γ)το πρόβειο γάλα πωλείται από τον κτηνοτρόφο 0,72-0,80 όταν είχε περάσει και το 1 ευρώ επί Ν.Δ.

Κλείνοντας οι αγρότες μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες.Ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε με το πρώτο που λέμε εδώ και χρόνια πως πρέπει να γίνει.

Σύντομα η παράνομη ελληνοποίηση των αγροτικών μας προϊόντων θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν. Οι ασύδοτοι έμποροι που καταστρέφουν τον πρωτογενή μας τομέα θα παταχθούν αμείλικτα.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια