Kεντρική προεκλογική ομιλία του Ζήση Τζηκαλάγια - OlaDeka

Kεντρική προεκλογική ομιλία του Ζήση Τζηκαλάγια

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια. Κατάμεστη η αίθουσα με δεκάδες πολίτες και ένθερμο ακροατήριο της παλαιότερης αλλά και της νέας γενιάς, πλαισίωσαν τον υποψήφιο βουλευτή με χειροκροτήματα την ομιλία του.

Ο κ. Τζηκαλάγιας  ανέλυσε μία προς μία τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και σε όσα πρέπει να γίνουν για να ξαναμπεί η Καστοριά σε ανοδική πορεία.

” Ποτέ δε σταμάτησα να περπατώ στις γειτονιές, στους τόπους εργασίας, να μιλώ με επιχειρηματίες κι εργαζόμενους, να ακούω την αγωνία των νέων για σπουδές, αλλά και καλύτερες δουλειές.

Σας ζητώ, λοιπόν, να συμπορευθούμε και να κάνουμε στις 7 Ιουλίου μια νέα αρχή για την Ελλάδα που μας αξίζει. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. Νιώθω ότι μοιραζόμαστε, τους ίδιους στόχους για την πόλη μας, την Μακεδονία μας και την Ελλάδα μας”

_omilia-tzikalagias-15 _omilia-tzikalagias-1 _omilia-tzikalagias-2 _omilia-tzikalagias-3 _omilia-tzikalagias-4 _omilia-tzikalagias-5 _omilia-tzikalagias-6 _omilia-tzikalagias-7 _omilia-tzikalagias-8 _omilia-tzikalagias-9 _omilia-tzikalagias-10 _omilia-tzikalagias-11 _omilia-tzikalagias-12 _omilia-tzikalagias-13 _omilia-tzikalagias-14

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria