FINALE ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ NAFA IOYNIOY ΜΕ PEARL FEMALES & PASTEL MINK - OlaDeka

FINALE ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ NAFA IOYNIOY ΜΕ PEARL FEMALES & PASTEL MINK

Η δημοπρασία της NAFA για το μήνα Ιούνιο, ολοκληρώθηκε με την πώληση των Pearl females, Pastel, Violet and Lavender mink. Η πώληση των Pastel mink πέτυχε υψηλές εκκαθαρίσεις, υπό έντονο ανταγωνισμό.

 

Προφανώς, όπως επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα αυτής της πώλησης, το 2019 εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έτος για ολόκληρη τη βιομηχανία γούνας. Η συνεχιζόμενη εμπορική διαμάχη μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ και ο αντίκτυπός της σε πολλές άλλες οικονομίες του κόσμου είναι σίγουρα αναπόσπαστο μέρος αυτού του προβλήματος, όπως είναι η σχετική μείωση της αξίας του RMB σε σχέση με το αμερικανικό δολάριο.

nafa_018118

Σε αυτή τη δημοπρασία, η NAFA ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένη αφού φιλοξένησε πάνω από 380 εγγεγραμμένους αγοραστές. Αυτό ήταν, από όλους τους λογαριασμούς, το μεγαλύτερο πλήθος διεθνών αγοραστών που έχει συγκεντρωθεί για οποιαδήποτε σημαντική πώληση φέτος. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί επιβράβευση στις συνεχιζόμενες προσπάθειες προσέλκυσης και εμπορίας αγοραστών καθώς και στη δύναμη και ποικιλομορφία της συλλογής μας.

In the meantime, our best wishes and hope for better times ahead go out to all our customers, both producers and buyers.

Καθώς προχωράμε, η NAFA θα συνεχίσει να κάνει ό, τι μπορεί για να στηρίξει τους πελάτες της και να συμβάλει στην μελλοντική ευημερία ολόκληρης της βιομηχανίας. Εν τω μεταξύ, οι καλύτερες ευχές μας και η ελπίδα για καλύτερους χρόνους στο μέλλον, αποστέλλονται σε όλους τους πελάτες μας, τόσο παραγωγούς όσο και αγοραστές.

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά τον Αύγουστο.

nafa_018120

Οι επόμενες ημερομηνίες πώλησης της NAFA είναι οι 23-27 Αυγούστου, on show August 19, 2019.

TOP LOT

Το Top Lot της Pastel Mink – female αγοράστηκε από την Newise Enterprises (H.K) Ltd για τον Saint • Fan Ya της επαρχίας Zhejiang της Κίνας. Παράγεται από το αγρόκτημα Lichty’s Fur για $ 160.00.

Το Top Lot του Pastel Mink – Male αγοράστηκε από τον Maurizio Braschi για την ιδιωτική συλλογή Braschi – Vremena Goda, Μόσχα. Κατασκευάστηκε από τον Cooper McLachlan για $ 160.00.

nafa_018117

nafa_018119

nafa_018121

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria