1ο TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 - OlaDeka

1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Συναρπαστικό, ξεχωριστό, αξέχαστο το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Μια ξεχωριστή και φωτεινή σελίδα στην ιστορία των Multisport Events,γράφτηκε το διάστημα 21-23 Ιουνίου στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς.

Με επίκεντρο μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης, διοργανώθηκε με φαντασία και εξαιρετική επιτυχία από τον Δήμο Καστοριάς, το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και την TRIMORE–XTERRAGreece, το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019.

Με τον πιο δυναμικό και θεαματικό τρόπο, η διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει ένας ακόμη επιτυχημένος και περιζήτητος θεσμός, έβαλε την πόλη και την  λίμνη της Καστοριάς, στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού.

Οι κορυφαίοι Έλληνες τριαθλητές και οι λάτρεις του Τριάθλου, του Ορεινού Τρεξίματος, της ποδηλασίας αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.. έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο ασύλληπτο τερέν της Καστοριάς, ενώ συμμετέχοντες και επισκέπτες, ένιωσαν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από πολλές, ευφάνταστες και ξεχωριστές τελικά δράσεις.

Η διοργάνωση εναρμονισμένη με το υψηλό επίπεδο και την φιλοσοφία της TRIMORE Multisports TOUR αποτέλεσε ένα τριήμερο πλούσιο σε αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Στην Πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας  είχε στηθεί από την Παρασκευή ένα πανέμορφο σκηνικό, όπου από νωρίς οι αθλητές και θεατές είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν το Χωριό των Αθλητών και να ενταχθούν στο πνεύμα κα το ύφος μιας τόσο ξεχωριστής διοργάνωσης, με ομιλίες έμπνευσης και ένα ατμοσφαιρικό περπάτημα στα μονοπάτια της περιοχής με τη μαγική θέα της λίμνης λίγο πριν τη δύση του ηλίου.

Εντυπωσιακές μονομαχίες

Το αγωνιστικό μενού ξεκίνησε το Σάββατο με τον αγώνα τριάθλου σε Olympic και Half Olympic Distance.

Στην Olympic Distance στη πρώτη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Πολύζος, δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Λέκκος και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος ΑλυφαντήςΜια φανταστική διοργάνωση σε ένα μαγευτικό μέρος. Ελπίζω να γίνει θεσμός» δήλωσε ο πρώτος νικητής.

Στις γυναίκες στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Νίκη Σκλαβούνου, δεύτερη τερμάτισε η Λιάνα Χασιώτη και στη  τρίτη θέση η Βαλεντίνα Βελονίδου. «Είμαι χαρούμενη για τη νίκη μου και πιο χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη διοργάνωση. Μοναδικές οι διαδρομές και ξεχωριστή η κολύμβηση στη λίμνη. Ήταν μια απίστευτη διοργάνωση. Να γίνει θεσμός και να ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Καστοριά» δήλωσε η Νίκη Σκλαβούνου.

Στη Half Olympic Distance πρώτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Δημόπουλος, δεύτερος ο Ιωάννης Γιαταγάναςκαι στην τρίτη θέση ο Σπύρος Γκοτζιάς. «Πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Το μέρος είναι φανταστικό. Είχα κάποιους ενδοιασμούς για τη λίμνη αλλά αποδείχτηκα λάθος. Όλα ήταν άψογα. Και το 2020 θα είμαστε εδώ.» δήλωσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Στεφανία Πολυχρονιάδη, 2η η Εύα Μπέκα και στην τρίτη θέση η Ευθυμία Παπαδοπούλου.«Μοναδική και η διοργάνωση και η Καστοριά. Η κολύμβηση στη λίμνη μοναδική. Η διαδρομή του ποδηλάτου μαγευτική. Το τρέξιμο επίσης. Έβλεπα παντού εθελοντές. Όλα άψογα.» δήλωσε ηΣτεφανία Πολυχρονιάδη.

Ξεχωριστές ήταν οι μονομαχίες των αθλητών στην ατομική ποδηλατική χρονομέτρηση των 26χλμ. με πιο γρήγορο τον Χρήστο Γείτονα.

Στα μοναδικά ορεινά τεχνικά μονοπάτια της Καστοριάς έτρεξαν οι δρομείς στο XTERRA Trail running. Στα 7km νικητές ήταν ο Τάσος Ροβυθάκης και η Μαρία Αποστόλου. Στη διαδρομή των 12km στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Ιωάννης Κουρκουρίκης και η Σοφία Λούλου.

Έγραψε ιστορία το ISOMAN presentedbyG

To 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 έμεινε στην ιστορία με την πρεμιέρα στην Ελλάδα του ISOMAN Equalized Triathlon, που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό. Το νέο τρίαθλο συνάρπασε τους αθλητές που βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης και έγιναν οι πρώτοι ISOMANathletes στην Ελλάδα.

Πρώτοι το νήμα του τερματισμού έκοψαν στους άνδρες οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και Νίκος Σημαντήρας. Στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Εύα Μπέκα, Κέλλυ Μπίχτα, Νίκη Σκλαβούνου. « Ήταν δύσκολο και απαιτητικό. Σε κάθε σκέλος έπρεπε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα έγιναν με μια ανάσα» δήλωσαν οι νικητές.

Ξεχωριστή και δυναμική κατηγορία αποτέλεσαν οι Braves.Αθλητές που συμμετείχαν σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα (OlympicTriathlon, BikeChronoTT, ISOMANpresentedbyG), δοκιμάζοντας αντοχές και όρια. Η τριάδα των ανδρών που διακρίθηκε ήταν Γιώργος Αλυφαντής, Νίκος Μπελεγρίνος, Γεώργιος Καραγιάννης. Στις γυναίκες πρώτευσαν οι Νίκη Σκλαβούνου, Λιάνα Χασιώτη και Ελίνα Χριστοφόρου. «Ακόμα μια φορά μια διοργάνωση της TRIMORE ήταν εξαιρετική. Η πόλη που επέλεξαν ήταν μαγευτική. Το κολύμπι στη λίμνη πολύ όμορφη εμπειρία. Θα τους ακολουθούμε παντού γιατί τους εμπιστευόμαστε» δήλωσε ο Γιώργος Αλυφαντής.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα: https://esportevents.gr/events/events.php?id=1016

Πανδαισία εκδηλώσεων

Πέρα από τον αγωνιστικό χαρακτήρα η διοργάνωση αποτέλεσε  ένα τριήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα, πλούσιο σε εμπειρίες, δημιουργία και διασκέδαση. Δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE – XTERRAGreece, τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και Συλλόγους της περιοχής (Ποδηλατικός Σύλλογος, Σύλλογος Ορεινών Δραστηριοτήτων, Πολιτιστικός Σύλλογος κλπ) ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού για τη διοργάνωση του 2020 έδωσε ο επικεφαλής της TRIMORE Multisport TOUR Kωστής Μητρόπαπας. «Η Καστοριά κατάφερε πριν 2 χρόνια να μπει δυναμικά στην καρδιά μας και να αποτελέσει το επίκεντρο της πίστης και του ενθουσιασμού της ομάδος μας. Σήμερα, με πανηγυρικό τρόπο, η Καστοριά εγχαράχθηκε στο νου του συνόλου των τολμηρών που ήρθαν κοντά μας στην πρώτη αυτή διοργάνωση, κατάκτησε όμως το ενδιαφέρον και εκείνων που έδωσαν χρόνο στην πρώτη διοργάνωση να τους κερδίσει. Το Τρίαθλο έγραψε μια καινούρια σελίδα του, τόσο για την υπέροχη εμπειρία των αγώνων Olympicκαι HalfOlympic αποστάσεων όσο και για το ISOMAN presentedbyG που πρωτοέκανε την εμφάνισή του, ταρακούνησε λίγο τα νερά του Τριάθλου και ασφαλώς.. ήρθε για να μείνει. Θα συνεχίσουμε να κοιτάζουμε μακριά, θα επιμείνουμε να είμαστε ρομαντικοί και θα στοχεύουμε πάντα στο “BeingMore” που πρεσβεύουμε».

Η TRIMORE M.T. ευχαριστεί πρώτα απο όλους τους συνδιοργανωτές της: Δήμο Καστοριάς και Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς για την συμβολή τους στο επιτυχές αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους πάντες. Ευχαριστούμε επίσης προσωπικά την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Άννα Πετσάλνικου, την κυρία Βάσω Βάντα από το Δήμο που έκανε τη διοργάνωση προσωπική της υπόθεση, τους Αντιδημάρχους καθαριότητος, τεχνικών υπηρεσιών (και τον Μάκη Βαϊνά που εκπόνησε τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και προγραμματισμού, καθώς επίσης τους Δημήτρη Φωτιάδη, Θοδωρή Νόνα, Χριστίνα Γιαζιτζίδου (Ολυμπιονίκης) και όλο το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς που έθεσε τις δυνάμεις τους στον κοινό σκοπό.

Ευχαριστούμε επίσης, την Αστυνομία και Τροχαία Καστοριάς (και κάθε έναν προσωπικά από τη δύναμη που στάθηκε στο δρόμο προσφέροντας ασφάλεια στους αθλητές ή/και εργάστηκαν ακατάπαυστα εκπονώντας σχέδια διαχείρισης), το Νοσοκομείο Καστοριάς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την υπηρεσία διαχείρισης της λίμνης Ορεστιάδας, την Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου, τον Ποδηλατικό σύλλογο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τις εθελοντικές ομάδες: ΕΤΑΚ Καστοριάς, Ερυθρός Σταυρός, το σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς, τη Ραδιολέσχη Καστοριάς, το συνεταιρισμό γυναικών Αγίων Αναργύρων, τον πολιτιστικό Σύλλογο Αθανάσιος Χριστόπουλος, τους προσκόπους αλλά και προσωπικά τον κάθε έναν από τους μοναδικούς μας εθελοντές.

Ευχαριστούμε τους παρόχους Αιγίδος: ΕΟΤ, Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ευχαριστούμε  επίσης τον Στρατηγικό μας Συνεργάτη ΓΕΡΜΑΝΟ, τους  χορηγούς FORD, ΟΠΑΠ, OMNICRAFT-MOTORCRAFT, την ΕΤΕΜ, τις ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ, την Ευρωπαϊκή Ναυαγοσωστική Σχολή, τα ζυμαρικά ΜΕΛΙΣΣΑ για την προσφορά τους στα υπέροχα Pasta Parties, την Carglass, την Coco-matBikes, Marathon Bikes για την τεχνική υποστήριξη ποδηλάτων, τις μπανάνες Orsero, Ostracon αποκατάσταση και Counterpain, την Island Tribe και τον Σαράντη Κύρκο, τα φυσικά μεταλλικά νερά & αναψυκτικά Βίκος, την Maurten, την Microsports για το γρασίδι στη ζώνη αλλαγής, την WD-40, την OneZipper, 1ΜΑΤΙΟΝ, Davaris Creations (εταιρική ταυτότητα event).

Με ιδιαίτερη θέρμη ευχαριστούμε τις Μαρία Μαγκανάρη, Μαρία Μανωλάκη και Φωτεινή Λιάπη που έβαλαν τη γιόγκα στη ζωή μας ακόμη μια φορά.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία: Esperos Pallas, Enastron View, Limneon Resort & SPA, Anesis, Byzantium, Keletron, Calma Hotel & SPA, Europa, Anastassiou, Vissinokipos, Tsamis, το IRIS bakery, τη μεταφορική Ραυτόπουλου που στήριξαν τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε ακόμη όλα τα εθνικά και τοπικά ΜΜΕ που φρόντισαν ως Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης, να διασπείρουν παντού τα νέα και την InNews να μετρά και αποδελτιώνει.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Καστοριάς, που φιλοξένησαν ένθερμα ένα τέτοιο δύσκολο event!»

Ακολουθήστε την TRIMORE Multisports Tour

Fb: TrimoreSportEvents

Web: www.trimore.gr

Instagram: trimoresportevents

ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Στρατηγικός Συνεργάτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυθεματικές δραστηριότητες στις ειδικά διαμορφωμένες τέντες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ G TECH SHOWROOM και G FITNESS AND WELLBEING HUB στο πλαίσιο του TRIMORE MULTISPORTS TOUR Kastoria. Στην Καστοριά, παρουσιάστηκε για 1η φορά στην Ελλάδα από την TRIMORE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα, ο αγώνας ISOMAN presentedby G. Πλήθος κόσμου, αθλητές και μη ήρθαν σε επαφή με κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και wellbeing, κερδίζοντας  πλούσια δώρα. Επιπλέον έλαβαν μέρος  σε μοναδικά workouts και workshops όπως yoga, pilates, kidsyoga, yogilates, σεμινάρια tech and fitness και lifecoach. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ως strategicpartner της διοργάνωσης και η TRIMORE ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με περισσότερες εκπλήξεις και δράσεις.

Go Further με FORD

Παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένη στη φιλοσοφία «Go Further», η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε μεγάλος και δυναμικός χορηγός της διοργάνωσης 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21-23 Ιουνίου. Στo πλαίσιo της αθλητικής διοργάνωσης, η Ford Motor Ελλάς προσέφερε την εμπειρία οδήγησης των κορυφαίας τεχνολογίας μοντέλων της, παρέχοντας στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, σε δημοσιογράφους, σε νικητή διαγωνισμού και επιλεγμένους αθλητές, όλα τα απαραίτητα τετράτροχα “εφόδια” τόσο για τις μετακινήσεις τους, όσο και για τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΟΠΑΠ, Ζήσε την Εμπειρία

Το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 πραγματοποιήθηκε 21-23 Ιουνίου και ο ΟΠΑΠ ως μεγάλος χοργηγός της διοργάνωσης έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές και θεατές να Ζήσουν την Εμπειρία ενός μοναδικού event με επίκεντρο μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ευρώπης. Μέσα από ένα πρωτότυπο διαγωνισμό 4 νικητές με τους συνοδούς τους ταξίδεψαν στην Καστοριά, συμμετείχαν και έζησαν όλα τα δρώμενα. Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αγωνιστική επίδειξη σε κωπηλατικά εργόμετρα ενώ η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα γιορτάστηκε στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας με τεράστια συμμετοχή.

isomanwiiners Kastoriaekkinisi

kastoriakolimvisi

kastoriapodilato

kastoriapolyzos

kastoriatiathlo

kastoriatrail

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria