Το Νοσοκομείο Καστοριάς για την έναρξη της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού - OlaDeka

Το Νοσοκομείο Καστοριάς για την έναρξη της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού

Η 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ έρχεται να καλύψει ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν επί δεκαετίες

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς ενημερώνει τους πολίτες της Καστοριάς ότι το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ)  Άργους Ορεστικού, θα λειτουργεί πλέον σε 24ωρη βάση ως ανοικτού και κλειστού τύπου, από την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου υλοποίησε  άμεσα το Εθνικό σχέδιο δράσης του Υπουργείου Υγείας για τη δημόσια αποκατάσταση, αποθεραπεία και φροντίδα των χρόνιων πασχόντων και πραγματοποίησε  όλες οι απαραίτητες ενέργειες  και τεχνικές παρεμβάσεις στο ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού,  ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση  να λειτουργήσουμε και με κλειστή νοσηλεία.

Η 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ έρχεται να καλύψει ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών  της Περιφερειακής μας Ενότητας, οι οποίοι  ταλαιπωρούνταν επί δεκαετίες και απευθύνονταν κατά πλειονότητα στον ιδιωτικό τομέα, επιβαρύνοντας έτσι σημαντικά τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Μέσω του ειδικού προγράμματος ΟΑΕΔ απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, στελεχώθηκε το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού με την πρόσληψη 15 ατόμων επιστημονικού προσωπικού, ενώ εγκρίθηκε και η πρόσληψη 9 ατόμων λοιπού επικουρικού προσωπικού. Το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε επίσης, την προκήρυξη θέσης μόνιμου Φυσίατρου, πέραν του Οργανισμού του Νοσοκομείου μας, και είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι να παρέχουμε στους πολίτες δημόσια και δωρεάν αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Ευχαριστούμε  θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο, την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία, τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Κίρκο Γεώργιο και την ομάδα εργασίας, την Φυσίατρο του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου κ. Σταυριανού Αγγελική, την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, καθώς και όλους τους εργαζομένους του ΚΕΦΙΑΠ και του Νοσοκομείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο Διοικητής

και το Δ.Σ. του Γ.Ν.Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria