Σταθερές τιμές στα Blackglama στην δημοπρασια της NAFA στο Τοροντο - OlaDeka

Σταθερές τιμές στα Blackglama στην δημοπρασια της NAFA στο Τοροντο

Οι Ελληνες ηταν για ακομα μια φορα οι πρωταγωνιστες! 27 Ελληνικές εταιρειες έδωσαν το παρόν και προμηθεύτηκαν το μεγαλύτερο ποσοστό δερμάτων σε μια δύσκολη περιοδο για τον κλάδο επενδύοντας στην ποιοτητα!

Σήμερα η NAFA άνοιξε την δημοπρασία μινκ του Ιουνίου 2019 με την πώληση top quality Black Male mink, συμπεριλαμβάνοντας μια απο τις καλύτερες collection του πασίγνωστου Blacklama label mink. Αυτό τράβηξε την προσοχή του μεγαλύτερου διεθνές κοινού αγοραστών σε μια γεμάτη αίθουσα δημοπρασίας η οποία  έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής σε όλες τις κύριες πωλήσεις φέτος.

nafa_018002

Κατά την διάρκεια της ημέρας, τα Black Mink πουλήθηκαν υπό ανταγωνισμό σε όλες τις κύριες αγορές με την Ελλάδα και την Κίνα να είναι πρώτες στην αγορά Black males ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, η Κορέα κυριάρχισε στην αγορά των Black Females. Τα Black males πουλήθηκαν κατά 76% ενώ τα females κατά 86% καθώς η NAFA πάλεψε σκληρά για να συγκρατήσει τα επίπεδα του Φεβρουαρίου.

nafa_018003

Ξεχωριστές στιγμές στην σημερινή πώληση συμπεριλαμβάνουν τους guest δημοπράτες Michael Mengar και Herman Jansen οι οποίοι ανέβηκαν στο σταντ για να πουλήσουν πολύτιμα Black male και female top lots. Οι ένδοξες καριέρες και η κληρονομιά και των δύο ηγετών της βιομηχανίας εορτάστηκε αργότερα στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κλείσιμο της σημερινής πώλησης.

nafa_018004

Μια collection από Marble Mink, ξεχωριστά για την NAFA, πουλήθηκαν 100% υπό δυνατό ανταγωνισμό.

nafa_018001

Η δημοπρασία των Mink συνεχίζεται και αύριο με την πώληση Mahogany και Sapphire, καθώς και Blue Iris, Lynx Cat και Lynx.

nafa_018006

Η ημερομηνία λήξης είναι 26 Ιουνίου.

nafa_018007

TOP LOTS

Το top lot των Blackglama – Male αγοράστηκε απο την Long Radiance Ltd. για το Dengta City Huang Jia Fu Gui Long Garment Factory, Κίνα. Παραγωγή απο την Patrick Fur Farm για $1150,00

Το top lot των Blackglama – Female αγοράστηκε απο την JINDO, Νότιας Κορέας. Παραγωγή απο την Zimbal Mink για $1050,00

Το top lot των Marble Mink – Female αγοράστηκε απο την DUETFUR, Κριμέα. Παραγωγή από την Unicorn USA για $220,00

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria