Πρόταση «βόμβα» Παπανδρέου, «αδειάζει» τη Φώφη: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

Αρχική » Ελλάδα » Πρόταση «βόμβα» Παπανδρέου, «αδειάζει» τη Φώφη: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

Μια πρόταση «βόμβα» που «αδειάζει» πλήρως τη Φώφη Γεννηματά, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προτείνοντας μετά τις εκλογές να σχηματιστεί εθνική κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής.

Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, εάν το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συγκυβερήσει με την Νέα Δημοκρατία, ο κ Παπανδρέου είπε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα πρέπει μόνο του να συνεργαστεί με την Δεξιά και ότι για να αποφευχθεί ένα πρόβλημα ακυβερνησίας, η καλύτερη λύση είναι μια εθνική κυβέρνηση στην οποία θα συμμετάσχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και μετά το ΚΙΝΑΛ ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση στον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάνη Βαρουφάκη. Το Κώστα Καραμανλή κατηγόρησε για πολλοστή φορά ότι είναι ο βασικός υπαίτιος με την πολιτική που άσκησε που η χώρα οδηγήθηκε στα μνημόνια.

Κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι οδήγησε σε διπλές εκλογές την χώρα μόνοι και μόνο για να καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός, ενώ κατέδειξε τον Γιάνη Βαρουφάκη ως ψευτόμαγκα που με την στάση του η χώρα μπήκε στο τρίτο αχρείαστο μνημόνιο.

Ερωτηθείς για την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, απεύφυγε να απαντήσει ευθέως ποια είναι η θέση του, ωστόσο με τα λεγόμενα του προσπάθησε να συνδέσει το θέμα με την θέση του Βενιζέλου υπερ μιας συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια