Επίθεση αυτοκτονίας δίπλα στη γαλλική πρεσβεία στην Τυνησία

Αρχική » Κόσμος » Επίθεση αυτοκτονίας δίπλα στη γαλλική πρεσβεία στην Τυνησία

Επίθεση αυτοκτονίας έγινε πριν από λίγο στην Τυνησία, και συγκεκριμένα δίπλα στη γαλλική πρεσβεία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί.

Ένας καμικάζι βομβιστής έβαλε στόχο αστυνομικούς στην κύρια λεωφόρο της Τύνιδας, όπως γνωστοποίησε στο γαλλικό πρακτορείο ένστολος που βρίσκεται στο σημείο. Από το υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, καθώς και τουλάχιστον δύο πολίτες.

Πληροφορίες που έρχονται από το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν νεκροί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για την επίθεση αυτοκτονίας ευθύνεται μια γυναίκα, ενώ πηγές κάνουν λόγο και για δεύτερο βομβιστή, τον οποίο οι Αρχές αναζητούν. Νεότερες πληροφορίες έγινε και δεύτερη έκρηξη κοντά στο κεντρικό κτίριο της Αστυνομίας στην Τύνιδα.

Ανθρώπινα μέλη βρίσκονται στο οδόστρωμα γύρω από ένα όχημα της αστυνομίας στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, την κύρια αρτηρία της πρωτεύουσας, κοντά στην παλιά πόλη, έκανε γνωστό δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια