ΑΠΟΖΑΡΙ - ΔΩΡΕΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ - OlaDeka

ΑΠΟΖΑΡΙ – ΔΩΡΕΑ ΚΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Το Απόζαρι γίνεται Ευρωπαϊκή περιοχή ακολουθώντας ανάλογα παραδείγματα περιβαλλοντικής και οικολογικής ευαισθησίας

Ο Σύλλογος ΑΠΟΖΑΡΙ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 05-06-2019 στην πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ αναφορικά με την τοποθέτηση από τον σύλλογο της περιοχής τριών (3) κάδων συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων, δωρεάς κ.Σπυρίδωνος Αναγνώστου.

Το από 28-09-2018 έγγραφο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ” με θέμα «Δωρεά κάδων συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων» προς τον Δήμο Καστοριάς, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ακολουθώντας το παράδειγμα περιβαλλοντικής και οικολογικής ευαισθησίας πολλών Δήμων της χώρας μας (Παπάγου, Βύρωνα, Αγίου Αθανασίου, Κηφισιάς κ.α.) και του εξωτερικού και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας Δήμου και πολιτών, ο Σύλλογός μας προτίθεται να αναλάβει το κόστος αγοράς τριών κάδων συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων (σκυλιών κ.λ.π.) και τοποθέτησή τους στην περιοχή της Βόρειας Παραλίας στο ΑΠΟΖΑΡΙ στοχεύοντας έτσι να ευαισθητοποιήσει τους κατόχους ζώων συντροφιάς στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων.»
Δείτε φωτογραφίες και video με δηλώσεις του Σπύρου Αναγνώστου, της Προέδρου του Συλ. Απόζαρι Μαλαματής Πούλιου, του Μαραγκουλίδη Απόστολου (της εταιρείας Envia),  του Προέδρου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς Σπύρου Μυλωνά και της Περιβαλλοντολόγου Χρυσούλας Φιλίππου.

Δείτε το προαύλιο του Αγίου Νικολαου Τζώτζα στο οποίο αναφέρεται στο video ο Σπύρος Αναγνώστου. Η σημερινή κατάσταση αν μη τι άλλο μοιάζει σημερινή τραγική και δίνει την εικόνα πλήρους εγκατάλειψης:

11

22

0

 

00

 

1

 

2

3

4

5

6

7

8

anagnostou

kadoi-perisyllogis-perttomaton

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria